Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Και ο κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος κλαίει για το BRexit: Έντρομοι οι διεθνείς τοκογλύφοι εμπρός στην επέλαση των Εθνικιστών!


Και ο κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος κλαίει για το BRexit: Έντρομοι οι διεθνείς τοκογλύφοι εμπρός στην επέλαση των Εθνικιστών!

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ προσπάθησαν να εμφανίσουν μία μαγική εικόνα τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με την οποία τόσο ο Φάρατζ, όσο και ο Σόρος «έβγαλαν λεφτά» από το BRexit. Στην πραγματικότητα, ο μεν πρώτος είχε βάλει ένα στοίχημα, με αποτέλεσμα να κερδίσει 4000€, ενώ ο δεύτερος στα πλαίσια της κανονικής κερδοσκοπικής του δραστηριότητας, είχε ποντάρει και στις δύο εκδοχές, ώστε να είναι έτσι κι αλλιώς κερδισμένος.
Ο Σόρος, βεβαίως, ως γνήσιος κερδοσκόπος και εκπρόσωπος της πλουτοκρατικής νέας αριστεράς της παγκοσμιοποίησης, δεν θα μπορούσε να μην είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των πλουτοκρατών, των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών. Έτσι αποφασισε μετά την ....
καταστροφή να γράψει άρθρο στο Project Syndicate και να δώσει οδηγίες προς κυβερνώντες, ώστε να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα για να δείτε ακριβώς τους σκοπούς του καθεστώτος:
«της Γερμανίδας Καγκελαρίου Merkel να ανοίξει τις πόρτες της Γερμανίας στους πρόσφυγες ήταν μια εμπνευσμένη χειρονομία, αλλά δεν ήταν σωστά μελετημένη, διότι αγνόησε ένα παράγοντα. Μια ξαφνική εισροή αιτούντων άσυλο διαταράσσει την καθημερινή ζωή των πολιτών σε ολόκληρη την ΕΕ.»
«Το Brexit θα ανοίξει τις πύλες για άλλες αντιευρωπαϊκές δυνάμεις στο εσωτερικό της Ένωσης. Ήδη το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας εξέδωσε πρόσκληση για «Frexit», ενώ η Ολλανδία προωθεί το "Nexit."»
«Μετά το Brexit, όλοι εμείς που πιστεύουμε στις αξίες και τις αρχές που η ΕΕ έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει πρέπει να συνασπιστούμε για να την σώσουμε.»
Τα λεγόμενα του Soros επιβεβαιώνουν σε όλα τα επίπεδα την ανάλυσή μας περί των πολιτικών πραγμάτων. Οι επικυρίαρχοι φοβούνται μονάχα ένα πράγμα: την άνοδο των Εθνικιστών. Ως εκ τούτου ακόμα και στην άκρατη λαθρομετανάστευση προτίθενται να βάλουν φρένο, προκειμένου να αποτρέψουν την άνοδο των υγιών εθνικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Τα λόγια του διεθνούς κερδοσκόπου κάνουν σαφή το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί στον δρόμο προς την απελευθέρωσή τους από τα δεσμά του τοκογλυφικού κεφαλαίου. Ολοένα και περισσότερο εθνικισμό, επαγρύπνηση ενάντια στα «αναχώματα» που θα βάλουν οι διεθνείς πλουτοκράτες και ατελείωτο αγώνα ενάντια στα άνομα συμφέροντά τους. Για να κάνουμε τους εφιάλτες τους πραγματικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών