Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Ή με τους ψευτοδεξιούς της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή με τους Έλληνες Εθνικιστές


Ή με τους ψευτοδεξιούς της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή με τους Έλληνες Εθνικιστές

Γράφει ο Νικόλαος Κούζηλος

Άλλη μια επιβεβαίωση σε κάτι που πιστεύει όλος ο κόσμος. Την Ελλάδα την κυβερνάνε τα τζάκια.Η «ελίτ» υφαρπάζει την ψήφο του Ελληνικού λαού με ψέμματα, με μαφιόζικες τακτικές.Ο Έλληνας για αυτούς δεν είναι παρά μια ψήφος και τίποτα άλλο. Θέλουν μια κοινωνία μαζανθρώπων, να μην υπάρχει καμμία αντίδραση στην πολιτική της PAX AMERICAΝΑ,της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Θεωρούν τα κόμματα τους τσιφλίκι τους, γι’αυτό και δεν θέλουν «ανοικτές πόρτες» για τον λαουτζίκο, όπως λέει και ο Πρετεντέρης.Δεν θέλουν ανοικτά συνέδρια, δεν θέλουν να ακούσουν την κοινωνία. Η κοινωνία γι’ αυτούς δεν....
υφίσταται,είναι μόνο ψήφος.Ο Κούλης της Μπίλντερμπεργκ, ο φιλελεύθερος από το γνωστό πολιτικό τζάκι θελει μια πλήρως ελεγχόμενη φιλελεύθερη ΝΔ από το δικό του τζάκι.
Πότε θα καταλάβουν οι λεγόμενοι ΔΕΞΙΟΙ ότι το παιχνίδι είναι πουλημένο για άλλη μια φορά; Δεν υπάρχει ΝΔ, υπάρχει ένα φιλελεύθερο κόμμα που ελέγχεται από την πολιτική ελίτ,από τα τζάκια, υπάλληλοι της Ν.Τ.Π, της παγκοσμιοποίησης.
Ήρθε η ώρα να διαλέξετε στρατόπεδο! Ή φιλελεύθεροι με τον Κούλη της Μπίλτερμπεργκ και της παγκοσμιοποίησης ή ελεύθεροι-υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές πυκνώνοντας τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών