Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Σε απόγνωση τα συστημικά «Νέα»: Η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει με τίποτα!

Η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», στο κύριο άρθρο τους, προσπαθούν να κάνουν μία σύνδεση του ζητήματος της ανεργίας με τα διάφορα θεσμικά παιχνίδια.

Αφού αναφέρονται στις αντιδράσεις γύρω από το θέμα της ανεργίας, του Τσίπρα, του Γιούνκερ και του Μητσοτάκη, αναφέρουν  στην συνέχεια τα εξής: «Όσο αυτή χτυπάει εικοσάρια και βάλε, αλλά και συνδυάζεται με οικονομική αναιμία, τροφοδοτεί μια παράμετρο αστάθειας. Ας το πούμε διαφορετικά: ο Αντώνης Σαμαράς, συνδαιτυμόνας του Γιούνκερ στο Λαγονήσι, πίστευε ως Πρωθυπουργός – και πάντως πριν από τη δολοφονία στο Πέραμα- ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει μόνο όταν μειωθεί η ανεργία.

Το ότι μία τέτοια εξέλιξη δεν έχει επέλθει...
δεν είναι άσχετο με το ότι η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι τρίτο κόμμα – έστω κι αν η υπόθεση Φύσσα παραμένει στην ουσία μετέωρη στα δικαστήρια.  Τέλος –και όχι λιγότερο σημαντικό – μια και προχθές ήταν η Ημέρα των Προσφύγων. Ο κοινωνικοπολιτικός συνδυασμός του Προσφυγικού με την ανεργία είναι εκρηκτικός και δύσκολα διαχειρίσιμος. Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να ανακάμψει με τρόπο που να τονώνει την απασχολησιμότητα. Και το συμπέρασμα αυτό αφορά πρωτίστως την κυβέρνηση που πρέπει να αφήσει τα κυνηγητά μαγισσών, το ανακάτεμα της θεσμικής τράπουλας και την προπαγάνδα ώστε να δει πώς θα απελευθερώσει τη χώρα από τα δεσμά της λιτότητας- δεσμά που δεν δένονται μόνο από δεξιά αλλά κι από αριστερά και μάλιστα πολύ σφιχτά».

Αφήσαμε όλο το κείμενο των «Νέων» μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να γίνουν οι πλέον κατάλληλες επισημάνσεις. Είναι εντελώς λανθασμένη προσέγγιση, ότι η διόγκωση της ανεργίας ευθύνεται για την συνεχή ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για το «σκεπτικό» του Σαμαρά, προφανώς και βασίστηκε στην… δημοκρατική λύση «αφού δεν μπορούμε να μειώσουμε την ανεργία και πολύ περισσότερο να αντιμετωπίζουμε πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε θα την κλείσουμε φυλακή».

Επειδή «Τα Νέα» επιθυμούν να κάνουν συνειρμούς με το ζήτημα της Δικαιοσύνης, για τα δικά τους συντηρητικά συμφέροντα, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση «πρέπει να αφήσει τα κυνηγητά μαγισσών, το ανακάτεμα της θεσμικής τράπουλας και την προπαγάνδα», θα συμφωνήσουμε απόλυτα, γυρίζοντας όμως τον χρόνο πίσω.

Η κυβέρνηση Σαμαρά άρχισε ένα ξεδιάντροπο πολιτικό κυνήγι μαγισσών, αντικατέστησε θεσμούς και καταπάτησε δικαιώματα, προπαγανδίζοντας στο μέγιστο και αίσχιστο σημείο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο και μόνο επειδή η ύπαρξη της τελευταίας αποτελούσε πολύ σοβαρό εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια της.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε όχι απλώς για να μείνει, αλλά για να επεκταθεί και να νικήσει! Και επειδή οι ιδέες είναι ανώτερες από τις όποιες προσωρινές συνθήκες, τα κελιά και τις σφαίρες, ούτε η ανεργία, ούτε οι παράνομες διώξεις και φυλακίσεις, ούτε οι άνανδρες δολοφονίες, μπορούν να σταματήσουν ένα Κίνημα βγαλμένο μέσα από τις πιο αγωνιστικές παραδόσεις του Ελληνικού Έθνους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών