Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016

Δημοσκόπηση: Το 65% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι η λαθρομετανάστευση αυξάνει την απειλή ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος


Δημοσκόπηση: Το 65% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι η λαθρομετανάστευση αυξάνει την απειλή ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος

Η έρευνα «Project 28» που διεξήχθη από το Ίδρυμα «Szazadveg», ένα ανεξάρτητο think-tank, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και σχετίζεται με την γνώμη των Ευρωπαίων για την ισλαμική απειλή.
Τα αποτελέσματά της αποτελούν κόλαφο για τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης και επειδή δεν συνέφεραν τους σκοπούς της διεθνούς πλουτοκρατίας δημοσιεύτηκαν μετά τη διενέργεια του δημοψηφίσματος στην Βρετανία.
Μία από τις ερωτήσεις που έθεσε το think-tank ήταν: «Πόσο πιθανή είναι μια τρομοκρατική επίθεση, όπως ακριβώς συνέβη στο Παρίσι, στη χώρα σας;»
Το 86% των Ευρωπαίων πολιτών απάντησε ότι ....
είναι πολύ ή αρκετά πιθανό να υπάρξει τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη χώρα του, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι λαοί δεν είναι χαχόλοι σαν τους κυβερνώντες τους.

Η επόμενη ερώτηση του think tank αφορούσε την σχέση μεταξύ τρομοκρατίας και λαθρομετανάστευσης. Συγκεκριμένα ρωτούσε αν η είσοδος των λαθρομεταναστών αυξάνει την απειλή του τρομοκρατικού χτυπήματος.
Σε αυτή την ερώτηση, η απάντηση ήταν ακόμα πιο ενδεικτική της βούλησης των Ευρωπαϊκών λαών, αφού το 65% συμφώνησε με την άποψη ότι η λαθρομετανάστευση χειροτερεύει το πρόβλημα και αυξάνει κατά πολύ την απειλή του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού οι τρομοκράτες που έδρασαν στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ήταν «προσφυγάκια» από αυτά που «αγκαλιάζει» ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, η Μέρκελ, από αυτά που βλέπει ως «ελπίδα» ο Σόιμπλε.
Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αυτής κρύφτηκε επιμελώς μέχρι τη διενέργεια του δημοψηφίσματος στην Βρετανία δείχνει πόσο «δημοκράτες» είναι οι απανταχού φιλελεύθεροι και μαρξιστές, οι οποίοι φροντίζουν για την παραπληροφόρηση του κόσμου, ώστε να διατηρήσουν τα ηνία στην Ευρώπη.
Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δείχνει ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά, με έναν ακόμα τρόπο ότι τα τεκταινόμενα που συντείνουν στην απελευθέρωση της Ευρώπης από τον βρόγχο των διεθνών τοκογλύφων έχουν την υπογραφή των Εθνικιστών, που μόνοι τους εδώ και δεκαετίες προειδοποιούν για τον κίνδυνο που έρχεται.
Διαβάστε επίσης: Κτηνωδία! Οι ισλαμοσυμμορίτες του ISIS διασκεδάζουν, ενώ δίπλα τους βιάζουν μια γυναίκα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών