Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων που ΔΕΝ κατάφεραν να ακυρώσουν κράτος και παρακράτος


ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων που ΔΕΝ κατάφεραν να ακυρώσουν κράτος και παρακράτος

Λιγοστοί παρακρατικοί, συνοδεία δυνάμεων του κράτους, που επέβλεπε τις καταστροφές και τις παρανομίες προσπάθησαν χθες το απόγευμα να ματαιώσουν την λειτουργία των Γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων.
Εν τέλει, όπως ήταν προφανές, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους Εθνικιστές από το να ανοίξουν τα γραφεία και κατέληξαν να σπριντάρουν δίχως αύριο και η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε κανονικότατα την εκδήλωσή της, παρουσία πλειάδας Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο....
Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος τόνισε την παράδοση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στον απροσκύνητο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών και απόρησε πως θεωρούν οι ταγοί της διάλυσης της χώρας ότι θα καταφέρουν να ματαιώσουν την εκδήλωση ενός Κινήματος που δεν έχει λυγίσει με σφαίρες και φυλακίσεις, επιστρατεύοντας έναν μικρό αριθμό παρακρατικών.

Ο Συναγωνιστής ενημέρωσε περί των τεκταινομένων στην Ελληνική Βουλή που έχουν άμεση συνάφεια με το γεγονός ότι κράτος και παρακράτος επιχειρούν να φιμώσουν με κάθε τρόπο τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Αναφέρθηκε στην κλοπή της θέσης του αντιπροέδρου της Βουλής που ανήκει στην Χρυσή Αυγή, στο ξεπούλημα του ΟΛΠ και σε όλα όσα ετοιμάζονται εναντίον των Ελλήνων από τα ανθελληνικά κόμματα.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη διανομή υλικού της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι και προκάλεσε την συντεταγμένη και συγχρονισμένη αντίδραση του κράτους και του παρακράτους, ενημερώνοντας άπαντες ότι ο Αγώνας συνεχίζεται και ας αλυχτούν τα σκυλιά του καθεστώτος.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος όπως πρέπει σε συγκεντρώσεις Ελλήνων που βάζουν την Πατρίδα πάνω από όλα, αγνοώντας κρατικούς και παρακρατικούς λακέδες του συστήματος αποδόμησης της χώρας, δηλαδή με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών