Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016

Τσάτσοι του Ψυχάρη οι Νεοδημοκράτες μπροστά στον Κασιδιάρη! ΒΙΝΤΕΟ

"Συνειδητή επιλογή" σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank, Δημήτρη Μαντζούνη να χρηματοδοτεί η τράπεζα Σύριζα και ΚΚΕ!

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο φίλος των Μασόνων και τσάτσος του Ψυχάρη, νεοδημοκράτης Δένδιας ο οποίος στην σημερινή εξέταση του διευθύνοντα συμβούλου της Alpha Bank, Δημήτρη Μαντζούνη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών ζήτησε «να εξαιρέσουμε...
συνολικά ό,τι αφορά τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη»!

Αυτή η ξεκάθαρη προσπάθεια από τους τσάτσους της ΝΔ να μείνουν στο απυρόβλητο οι νταβατζήδες του ΔΟΛ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χαρακτήρισε αδιανόητο να εξαιρεθεί ο Σταύρος Ψυχάρης από την εξέταση της επιτροπής από την στιγμή που εμπλέκεται σε πλειάδα κακουργημάτων.

Η εξέταση του μάρτυρα τελικά προχώρησε κανονικά και από τις καίριες ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία "Τηλέτυπος" που εκπροσωπεί το Mega δεν εξυπηρετεί τα θαλασσοδάνεια που έλαβε! Παράλληλα, ο Σταύρος Ψυχάρης έλαβε θαλασσοδάνεια για αγορά ακινήτων στο Πόρτο Χέλι δίχως τις απαιτούμενες εγγυήσεις.

Τέλος, ο μάρτυρας παραδέχτηκε πως η Alpha Bank συνειδητά χρηματοδοτεί με διαφημίσεις τα αναιμικά κομματικά έντυπα του Σύριζα και του ΚΚΕ, παρόλο που δεν κάνουν πωλήσεις και το κοινό τους δεν ανταποκρίνεται στην στόχευση της τράπεζας, επειδή είναι... ιστορικές εφημερίδες


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών