Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

timologia_deh_308498019

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ, οι οποίοι αποφάσισαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της εταιρείας, δηλαδή της ξεβράκωτης και μόνιμα στημένης στα τέσσερα μπροστά στην Μέρκελ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους, συμμορίας $ύριζα-ΑΝΕΛ, η αποπληρωμή των λογαριασμών γίνεται πλέον μόνο στις τράπεζες και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία του ξεπουλημένου για ένα κομμάτι ψωμί, ΟΠΑΠ.
Η προκλητική απόφαση της....
διεφθαρμένης κυβερνητικής ΔΕΗ, είναι μια ξεκάθαρη παραχώρηση προς τις τράπεζες και τον ιδιωτικό ΟΠΑΠ, καθώς με αυτόν τον τρόπο εισρέουν στα ταμεία τους δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, μέσω της προμήθειας που εισπράττουν.
Η εξόφληση κάθε λογαριασμού της ΔΕΗ στις τράπεζες, επιβαρύνεται με 1,50 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη συναλλαγή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ χρεώνεται με 0,75 λεπτά.
Συμπληρώνοντας 18 μήνες στην εξουσία, η προδοτική συμμορία $ύριζα-ΑΝΕΛ, αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι μια βαθύτατα διεφθαρμένη και επικίνδυνη κυβέρνηση, που μοναδικός σκοπός της είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων, η πλήρης υποταγή της στα συμφέροντα των τραπεζών και του κεφαλαίου, και στο τέλος, η ολοκληρωτική αντικατάσταση των γηγενών με πρόθυμους εξ’ ανατολών, πειθήνιους και ελεγχόμενους ψηφοφόρους.
Καθήκον του κάθε Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη, είναι να Αντισταθεί στο προδοτικό, διεφθαρμένο και ξεφτιλισμένο αυτό καθεστώς. Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αυξανόμενη αποδοχή της από τον Ελληνικό Λαό, είναι που τρομάζει και δημιουργεί μόνιμους εφιάλτες στους λακέδες του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Ας κάνουμε αυτούς τους εφιάλτες τους πραγματικότητα.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών