Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

anrxikoi_skourleths
Κανένα σχεδόν καθεστωτικό ΜΜΕ δεν αναπαρήγαγε το γνωστό γεγονός με τη συμμετοχή του υιού Σκουρλέτη στην επίθεση παρακρατικών – αναρχικών στα κλειστά (!;!) γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Παρ’ όλα αυτά βουλευτές του κινήματος μας έθιξαν το θέμα στη Βουλή με τον ίδιο τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει ότι είναι περήφανος για την «αντιναζιστική» δράση του γιου του. Πρόκειται για έναν υπουργό ο οποίος έχει τη καλύτερη σχέση με τη Μέρκελ και το 4ο Ράιχ της σημερινής Γερμανίας όπως επίσης και με τον Αμερικανικό παράγοντα, αν λάβουμε υπόψιν μας τα πρόσφατα ταξίδια του σε Γερμανία και Η.Π.Α. Με λίγα λόγια δηλαδή ο μπαμπάκας κάνει τα »κονέ» και τις business στο Αμέρικα και εξασφαλίζει τα προς το ζην… των εγγονών του, και ο γιος κάνει αντιφασιστική γυμναστική (με τις γεμάτες τσέπες από τα δολάρια του μπαμπά) στους άδειους τοίχους της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Και όλα αυτά με....
αποτυχία μάλιστα μιας και ο γιος Σκουρλέτη συνελήφθη (με χρονοκαθυστέρηση όπως μαθαίνουμε) από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τι άλλο θα περίμενε κανείς από τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, τα οποία κινούνται εκτός νόμου εδώ και δεκαετίες απολαμβάνοντας μια αξιοσημείωτη ανοχή και επιείκεια από τα όργανα και τους μηχανισμούς του κράτους;
Είναι αυτοί οι οποίοι από το 1974 έως σήμερα έχουν ως ορμητήριο και ως κέντρο ελέγχου τα κρατικά πανεπιστήμια, με την άδεια του κράτους, τη στιγμή που υποστηρίζουν σθεναρά ότι πολεμάνε το ίδιο το κράτος και το σύστημα. Είναι τα ίδια άτομα τα οποία κάθε τόσο αφήνουν τις πολυτελείς μονοκατοικίες των γονιών τους στα Βόρεια Προάστια και κατεβαίνουν στο κέντρο για μπάχαλα. Αν συλληφθούν γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πιέσεις που θα ασκηθούν στη ΓΑΔΑ ή στους δικαστές από τους οικείους τους ή τους γνωστούς τους θα είναι αφόρητες και πιθανόν στο τέλος να τη βγάλουν λάδι ή να πέσουν στα πολύ μαλακά. Είναι αυτοί οι οποίοι, αν και αντι-κρατιστές στα λόγια, διοργανώνουν ένα παγκόσμιο κάλεσμα αναρχικών στο κρατικό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης! Είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και τα μετατρέπουν σε γιάφκες με την ανοχή της αστυνομίας και του κράτους το οποίο δήθεν επιθυμούν να καταλύσουν. Στο απόγειο τους δημιουργούν ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες οι οποίες συλλαμβάνονται και εξαρθρώνονται έπειτα από έναν προκλητικά μεγάλο αριθμό βομβιστικών επιθέσεων, δολοφονιών και ληστειών (17Ν, ΕΛΑ, Πυρήνες της Φωτιάς κ.ά.). Κάνουν ληστείες σε τράπεζες, τις οποίες ονομάζουν απαλλοτριώσεις αλλά δε πρόκειται ποτέ να απαλλοτριώσουν τις περιουσίες των γονέων τους και να τις μοιράσουν στον «κοινωνικό και ελευθεριακό» τους αγώνα. Όταν τελικά με καθυστέρηση πολλών ετών οδηγούνται στη φυλακή, απολαμβάνουν πρωτόγνωρα προνόμια ελεύθερης διαβίωσης μέσα στη φυλακή, καθιστώντας τες έναν μόνιμο προορισμό διακοπών για αυτούς.
Όλοι αυτοί οι άεργοι νεαροί, γόνοι συνήθως μεγαλοαστικών – πλουτοκρατικών οικογενειών, έχοντας εκ γενετής λύση το βιοποριστικό τους πρόβλημα, ακολουθούν τυφλά »καθοδηγητές» ύποπτων κέντρων αποσταθεροποίησης, τα οποία πολλές φορές συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες μεγάλων κρατών που έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα στη περιοχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο επαγγελματικός ξεσηκωμός των αναρχικών στην Ελλάδα κατά την περίοδο που συζητούνταν η κατασκευή του αγωγού ρωσικών συμφερόντων Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, με πρόφαση το Άρθρο 16 του Συντάγματος και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ο σκοπός τους δεν είναι, όπως λένε, η «κοινωνική επανάσταση» αλλά η κατατρομοκράτηση των λαϊκών στρωμάτων τα οποία έχουν Εθνική συνείδηση και αντιλαμβάνονται ότι η χώρα μας οδηγείτε προς την Εθνική διάλυση.
http://www.antepithesi.gr/

1 σχόλιο:

  1. O Σκουρλέτης, όταν το 1986 διεσπάσθη το ΚΚΕεσωτ. στην Ε.ΑΡ.(ελληνική αριστερά) του Κύρκου και σε ΚΚΕεσωτ.-Ανανεωτική Αριστερά του Μπανιά, ακολούθησε τον δεύτερο. Το 1991 το κομμουνιστικό μόρφωμα του Μπανιά μετενομάσθη σε Α.Κ.Ο.Α.(ανανεωτική κομμουνιστική κ΄οικολογική αριστερά). Ο Σκουρλέτης με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς ανοίγει μια καφετέρια καταγώγειο στην Αθηνάς, στο οποίο συγκεντρώνονται τα αργόσχολα, όταν δεν πετούν μολότωφ,συντρόφια οροματιζόμενα την παγκόσμια επανάσταση.
    Το κομματίδιο Μπανιά δεν έχει τύχη στις εκλογές, ακόμα και όταν κατεβαίνει μαζί με το ΚΚΕ του Περισσού στις δημοτικές εκλογές του 1996. Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον έλεγχο του Συνασπισμού. Ο Μπανιάς εκλέγεται το 2007 ως πρώτος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Περικλής Κοροβέσης, γνωστός ύποπτος για τρομοκρατία,καταλαμβάνει έδρα στην Α΄Αθηνών.
    Η ραγδαία εκλογική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί πολλά μέλη της κομμουνιστικής φράξια του Μπανιά στην Βουλή και σε υπουργικούς θώκους. Πρώτος απ΄όλους ο «παππούς» Φλαμπουράρης, όστις γνωρίζεται με τον Μπανιά από το Γκρατς της Αυστρίας, όπου σπούδαζαν αμφότεροι μηχανικοί. Στο ΑΚΟΑ συμμετείχαν οι Θεανώ Φωτίου, Γεροβασίλη, Φωτεινή Γάκη(Κερκύρας), Σωκράτης Φάμελλος (Θεσσαλονίκης),ο νυν πρόεδρος της Βουλής Βούτσης και ο έτερος υπέρχοντρος Νίκος Φίλης. Να επισημάνουμε και την καθαρματική Πορταλιού επί πολλά έτη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών