Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ Ο JEFFREY ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

papandreou-antigrafei-o-tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Ώπα, σήμερα ξανασμίγουνε τ’ αηδόνια! Όπου «αηδόνια», είναι ο Jeffrey και ο mister Tsipras… Μετά, λοιπόν, από τους χαριεντισμούς τους κατά την πρόσφατη ειδική εκδήλωση στη βουλή για την επέτειο του θανάτου του Άντριου Παπάντριου, σήμερα συναντώνται ξανά… τ’ αηδόνια.
Επισήμως, η συνάντηση θα έχει να κάνει κυρίως με τον εκλογικό νόμο και δευτερευόντως με την συνταγματική αναθεώρηση, κι εκτός από τον Jeffrey, o mister Tsipras θα συναντήσει τον Κουβέλη και αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων.
Αλλά, προς τι οι συναντήσεις με εξωκοινοβουλευτικούς, που δεν μπορούν να προσφέρουν ψηφαλάκια; Μήπως υπάρχει άλλος λόγος για....
την νέα συνάντηση Jeffrey-Tsipra και αν ναι, ποιος;
Στην πραγματικότητα, οι δυο τους είναι στην ίδια πλευρά, γιατί έτυχε να τους «διαχειρίζονται» τα ίδια υπερατλαντικά αφεντικά. Από κει και πέρα, ο Jeffrey καραδοκεί να γίνει το νέο σχήμα της «κεντροαριστεράς», που θα ενώσει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ του, τα απομεινάρια του Κουβέλη και λοιπές κινήσεις-σφραγίδες και να εκλεγεί αρχηγός του, εφόσον όπως ακούγεται η εκλογή αρχηγού θα γίνει από τη «βάση». Μόλις, λοιπόν, θα πάρει ο Jeffrey στα χέρια του το νέο σχήμα της «κεντροαριστεράς» (και σίγουρα θα το πάρει…) θα γίνει διεύρυνση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την προσθήκη του νέου σχήματος υπό τον Jeffrey, όπως έχει διατάξει ο… μπάρμπας από την Αμέρικα! Σήμερα, λοιπόν, συναντιούνται ξανά τα δυο τους, για να πούνε τα νέα τους και να συντονίσουν τις ενέργειές τους. Τόσο απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών