Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Η καθάρια θέση της Χρυσής Αυγής για τον προτεινόμενο από την τσιπροκαμμεναρία νέο εκλογικό νόμο, ήταν ταυτοχρόνως και η μεγαλύτερη ξεφτίλα που έχουν πάθει τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα τα τελευταία χρόνια!

Τα οποία σαμαρόσκυλα –προφανώς με εντολή Σαμαρά- είχαν κυκλοφορήσει στην πολιτική πιάτσα τη βρώμα, ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον νόμο του Τσίπρα, ότι οι συριζομούρηδες μας έχουν σίγουρους, κ.τ.λ., για να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά, ότι είναι τσατσόνια του ΣΥΡΙΖΑ –με εντολή της κοινής τους αφέντρας, της φράου Μέρκελ- καθώς υπερψήφισαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (και τον ελαφροδεξιό κολαούζο του…) το τρίτο Μνημόνιο, το τζαμί στον Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων» και άλλα πολλά δύσκολα νομοθετήματα (του αίσχους)!

Σας παραθέτουμε τώρα δύο σχετικά ψευτογραφήματά τους, τους επιστρέφουμε τη λάσπη στα μούτρα τους και τους παραδίδουμε στη χλεύη σας:...


Σαμαρο-ξεφτίλα Νο 1:

«Λεβέντηδες, νεοναζί… και στο βάθος ακυβερνησία

Όπως όλα δείχνουν ο Τσίπρας θα πάει στη Βουλή για το νέο εκλογικό νόμο έχοντας δίπλα του τον Μιχαλολιάκο και τον Λεβέντη, μετά τα όχι που εισέπραξε από τα υπόλοιπα κόμματα.

Το σωστό θα ήταν να τους ανεβάσει και στα υπουργικά έδρανα. Γιατί όχι να τους προτείνει και μια κυβέρνηση συνεργασίας ώστε να απεμπλακεί από τους ψεκασμένους. Άλλωστε, χωρίς την ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχαν και τα δύο αυτά κόμματα.

Οποία κατάντια μιας χώρας αλλά κι ενός κόμματος που θέλει να λέγεται αριστερό. Να στηρίζεται στους νεοναζί και σε κάτι απίθανους «χάχες» για να περάσει ένα νόμο που θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και της πολιτικής.

Αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει διάσπαση και στην Αριστερά, το μόνο που βλέπουν είναι πώς θα αποδυναμώσουν τον αντίπαλο. Ακόμη κι αν κάνουν μάγκα τον Μιχαλολιάκο.

Ας πάνε λοιπόν με τον Μιχαλολιάκο, το Λαγό και τον Λεβέντη μαζί στη Βουλή να δείξουν τον πραγματικό τους πρόσωπο και να βγάλουν το προσωπείο του αριστερού, προοδευτικού και δημοκρατικού κόμματος. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον και τους επικίνδυνους και τους γραφικούς και θα απαντήσει αναλόγως.


Σαμαρο-ξεφτίλα Νο 2:

Επιβεβαιώνουν τη θεωρία των δυο άκρων

Δηλαδή τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δια του εκπροσώπου του στη Βουλή, θεσμικού παράγοντα, κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα; Ότι ο κ. Τσίπρας θα περιμένει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να περάσει τον εκλογικό νόμο; Μα καλά δεν ντρέπονται καθόλου; Δεν έχουν λίγο φιλότιμο; Συναντήθηκαν τα άκρα και πίνουνε καφέ στα Εξάρχεια; Οι ακροδεξιοί με τους… άλλοτε ακροαριστερούς που έγιναν ξαφνικά «δουλάκια» του Σόιμπλε και της Μέρκελ κάνουν συνασπισμό; Και ο… αριστερός πρωθυπουργός το αποδέχεται; Δέχεται να είναι στο ίδιο μετερίζι με τους Χρυσαυγίτες; Δεν έχει λίγο φιλότιμο; Σε λίγο θα βγάλουν όλη… φαλάκρα σαν του Παναγιώταρου που χαίρονταν χθες γιατί σκοτώθηκαν 41 άνθρωποι στην Κωνσταντινούπολη.

Θα βγάλουν και μουστάκια σαν του Χίτλερ που προσκυνά η Χρυσή Αυγή. Φαντάζεστε τον Βούτση με μουστάκι του Αδόλφου και τον Αλέξη σαν τον Γκαίμπελς;

Επιτέλους, με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής πρέπει να υπάρξουν καθαρές κουβέντες. Εδώ και μήνες η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος της Βουλής «φλέρταρε» με τους Χρυσαυγίτες. Τώρα την ίδια τακτική ακολουθεί ο Βούτσης. Αν δεν πρόκειται για ιδεολογική… ταύτιση τότε είναι μια ακόμη ντροπιαστική ευκαιριακή συμμαχία. Ίσως αυτό να είναι χειρότερο από το πρώτο.

Τώρα αν ο Τσίπρας και η παρέα του θέλουν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία των δύο άκρων που ταυτίζονται για σοβαρά ή μη σοβαρά γεγονότα είναι δικαίωμά τους. Θα τους κρίνει η ιστορία. Αν θέλουν να βάλουν τις δικές τους ψήφους με αυτές του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου είναι επίσης δικαίωμά τους. Αν θέλουν επίτηδες να κωλυσιεργούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής επίσης μπορούν να το πράξουν. Αλλά να βγάλουν από πάνω τους την ταμπέλα του αγωνιστή και του αντιφασίστα. Είναι πιο φασίστες από πολλούς.

(ΥΓ): Και για… επιδόρπιο, τους κερνάμε κι ένα φρούτο εποχής (το αγγούρι είναι φρούτο κι όχι λαχανικό). Φρεσκότατο και δροσερό! Καλοφάγωτο σαμαρο-κορόιδα!

1 σχόλιο:

  1. Προδότες, μασονάρες λοκωνεοδημοκράτες, μιλιόνε αουγγούρι στούς βρωμερούς λωκούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών