Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

«Τα Νέα» ομολογούν: H Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται - Είναι εναντίον όλων!

Η ξεκάθαρη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γύρω από τον νέο εκλογικό νόμο έβγαλε από την «αγωνία», την οποία είχαν, τους διάφορους εκπροσώπους του «συνταγματικού τόξου» και τώρα τους οδηγεί σε διάφορες αναλύσεις (εντός και εκτός εισαγωγικών) επί της άποψης αυτής.

Επί του παρόντος, ας σταθούμε στα όσα «τα Νέα» έγραφαν για το ζήτημα του εκλογικού συστήματος, στο κεντρικό τους άρθρο, όπου υπό τον τίτλο «Έκσταση», αναφερόμενοι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λένε τα εξής: «Ήταν η ωμή πραγματικότητα που έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη δημοκρατική του έκσταση. Η Άκρα Δεξιά αποδείχθηκε...
λιγότερο επιρρεπής στους ωμούς συμβιβασμούς από τη ριζοσπαστική Αριστερά – την οποία θεωρεί, άλλωστε, ιδεολογικό της αντίπαλο, την ίδια ώρα που επιμένει να αντιπαρατίθεται συνολικά με το πολιτικό σύστημα με ή χωρίς ύβρεις. Όπως έμεινε αμέτοχη στην προεδρική εκλογή του Ιανουαρίου 2015, έτσι η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι θα αποχωρήσει και από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο. Εκθέτοντας αυτούς που δεν θεωρούσαν ότι θα τους εξέθεταν οι χρυσαυγίτικες ψήφοι».

Πέρα από τη σαφή στάση των «Νέων», που έχει να κάνει με την σύγκρουση εγχώριων καπιταλιστικών συμφερόντων ανάμεσα στην παλαιά μορφή διαπλοκής και τη νέα μορφή που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η φυλλάδα του ΔΟΛ αναγκάζεται, έστω και άθελά της να παραδεχθεί την αλήθεια: Ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμβιβάζεται, θεωρεί (και) την Αριστερά ιδεολογικό της αντίπαλο (όπως άλλωστε και την φιλελεύθερη Δεξιά και ακροδεξιά) και η αντιπαράθεση της με το πολιτικό σύστημα της προδοσίας, της διαπλοκής και της εξαθλίωσης είναι συνολική και όχι αποσπασματική.

Όπως «έφτυσε στα μούτρα» το καθεστώς της ανηθικότητας και της παρανομίας του Δεκεμβρίου του 2014, στην τότε εκλογή του ΠτΔ, το ίδιο ακριβώς κάνει και τώρα, αποδεικνύοντας με την Έντιμη, Υπερήφανη και Ανεξάρτητη στάση της ότι θεωρεί εξίσου επικίνδυνους για την Πατρίδα και τον Λαό τόσο την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τα κατά καιρούς πολιτικά τους δεκανίκια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών