Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

ΠΛΗΡΩΣΤΕ «ΚΟΡΟΙΔΑ» ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ! ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΘ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

newego_LARGE_t_1101_54721488_type13145
Τελείωσε η δεκαήμερη παράσταση των παρακρατικών τσολγανο-συριζόσκυλων “No Borders” και οι αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης άρχισαν να μετρούν τις πληγές.  »Αυτό που ζήσαμε στο Αριστοτέλειο αυτές τις ημέρες είναι ότι μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, μέσα στο κέντρο της πόλης, τελούσε σε μια ομηρία και είχε μεταβληθεί σε ένα γκέτο, το οποίο είχε τους δικούς του νόμους και κανόνες, τους δικούς του μηχανισμούς επιτροπής με συνεχείς απειλές του τύπου ανοίξτε και θα τα σπάσουμε», δήλωσε ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Γιώργιος Δέλλιος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις ζημιές που έκαναν οι γόνοι των συντρόφων υπουργών.
ImageHandler (5) (2)
Ιδού ο πρώτος απολογισμός της διαμονής των βανδάλων στους χώρους του πανεπιστημίου:
-Παραβίαση της....
διπλής βόρειας κεντρικής θύρας εισόδου.
-Παραβίαση της εισόδου του θυρωρείου του 1ου ορόφου, από όπου είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως τα κλειδιά των χώρων του κτηρίου.
-Παραβίαση των κλειδαριών (λουκέτων) των δύο (2) θυρών του διαδρόμου των αιθουσών διδασκαλίας του 3ου ορόφου.
-Παραβίαση και καταστροφή των οκτώ (8) θυρών των τεσσάρων (4) αιθουσών διδασκαλίας (1, 2, 3 και 4) του 1ου ορόφου. Στο διάδρομο των αιθουσών διδασκαλίας του 1ου ορόφου βρέθηκε μεγάλο κομμάτι πέτρας, δεμένης με σκοινί. Πολλά μεγάλα κομμάτια σπασμένης πέτρας συνέλεξε το συνεργείο καθαριότητας και από το χώρο μεταξύ Νομικής και Φιλοσοφικής καθώς και από τον χώρο γύρω από τα κτήρια της Σχολής Θετικών Επιστημών.
-Παραβίαση και καταστροφή της πόρτας του μη λειτουργούντος συγκροτήματος WC του 2ου ορόφου. Παρεμβολή στο σύστημα υδροδότησης των WC του 1ου ορόφου, προκειμένου να διοχετεύεται νερό στο χώρο των μαγειρείων των κατασκηνωτών μπροστά από τη Νομική Σχολή.
-Παραβίαση και ολοσχερής καταστροφή της πόρτας ασφαλείας της αίθουσας τελετών και γενικών συνελεύσεων των Σχολών (αρ. 319) του 3ου ορόφου, από όπου ξεκρεμάστηκαν οι προσωπογραφίες εκλιπόντων καθηγητών των Σχολών. Επίσης αποσυνδέθηκαν αρκετές μικροφωνικές εγκαταστάσεις καθώς και το προβολικό μηχάνημα της οροφής.
– Παραβίαση της πόρτας του γραφείου του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών δίπλα στην αίθουσα Πολυμέσων του 4ου ορόφου, χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να διαπιστωθεί αν λείπουν πράγματα και εξοπλισμός.
– Παραβίαση και ολοσχερής καταστροφή της καινούριας πόρτας ασφαλείας του 4ου ορόφου προς την ταράτσα του κτηρίου. Από την ταράτσα του κτηρίου κλάπηκαν 30 περίπου ρολά ασφαλτόπανου της εργολάβου εταιρίας που είχε αναλάβει το έργο στεγανοποίησης της ταράτσας.
-Αναγραφή συνθημάτων σε πάρα πολλά σημεία, όπως στα φουαγιέ του 1ου και 3ου ορόφου, στα WC του 1ου ορόφου, στα εσωτερικά κλιμακοστάσια του κτηρίου, στις ξύλινες επενδύσεις και στους υαλοπίνακες, στον διάδρομο των αιθουσών διδασκαλίας του 1ου ορόφου, στις εσωτερικές επενδύσεις των ανελκυστήρων του κεντρικού κλιμακοστασίου, σε χώρους του 4ου ορόφου, μεταξύ των οποίων και μέσα στο παραβιασμένο γραφείο του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών, στις πόρτες και στους τοίχους της ταράτσας, σε ορισμένους εξωτερικούς τοίχους περιμετρικά της Σχολής καθώς και στη μετόπη του κτηρίου στο ύψος της ταράτσας σε αρκετά σημεία.
-Αναγραφή εκτεταμένων graffiti, ορισμένων με ασφαλτόπισσα (που καθιστά ιδιαιτέρως δυσχερή και δαπανηρή τη διαγραφή τους), σε διάφορα μέρη (εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, υαλοπίνακες) και σε ολόκληρη τη μεγάλη επιφάνεια του δυτικού εξωτερικού τοίχου των αμφιθεάτρων της σχολής (με ασφαλτόπισσα) καθώς και στο μαρμάρινο πάτωμα μπροστά από την εξωτερική είσοδο των αμφιθεάτρων.
thessaloniki dimarxire apth (1)
Πλήρωνε «κορόιδο» ελληνικέ λαέ, με τους φόρους που σου βάζουν οι πατεράδες και οι μανάδες των παρακρατικών τσογλανιών, τις ζημιές που προκάλεσαν τα παιδιά τους, για να κάνουν την… επανάστασή τους!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 2005,ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ-ΑΥΓΗΣ.ΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣ,ΤΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ,ΤΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ,ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΙ,ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ...Κ.Τ.Λ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΘ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ,Κ.Τ.Λ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ;ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών