Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Το ΚΚΕ τιμά ως “αγωνίστρια” δεδηλωμένη αυτονομίστρια της Μακεδονίας που καταδικάστηκε για προδοσία!

Αμετανόητοι, τόσο ως προς τον μόνιμο ανθελληνισμό τους όσο και ως προς την συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορίας, οι εγχώριοι μπολσεβίκοι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος, οι οποίοι από τότε που έχει κλείσει η κεντρική αντιπροσωπεία στην Μόσχα προσπαθούν να διαχειριστούν το κομματικό τους μαγαζάκι μέσα στα πλαίσια της ιδεολογικής και πολιτικής τους χρεοκοπίας, συνεχίζουν την τέχνη της κραυγαλέας παραχάραξης των ιστορικών γεγονότων.

Έτσι, λοιπόν, στην κομματική φυλλάδα του “Ριζοσπάστη”, την Τρίτη 26 Ιουλίου, στην στήλη “Σαν Σήμερα”, γράφουν τα εξής: “1946 Το στρατοδικείο των Γιαννιτσών καταδικάζει σε θάνατο την πρώτη γυναίκα αγωνίστρια, την δασκάλα Ειρήνη Γκίνη. Μαζί της καταδικάστηκαν σε θάνατο και άλλοι 6 κομμουνιστές. Οι καταδικασμένοι στάθηκαν μπρος στο εκτελεστικό απόσπασμα ζητωκραυγάζοντας υπέρ του ΚΚΕ”.

Η “πρώτη γυναίκα αγωνίστρια”, την οποία το ΚΚΕ αποκαλεί Ειρήνη Γκίνη, αυτοαποκαλούνταν ως Μίρκα Γκίνοβα και φυσικά ήταν...
υπέρ της “ανεξαρτησίας της Μακεδονίας”, όπως ονόμαζαν οι σκοπιανοί τα επεκτατικά τους σχέδια. Ακριβώς επειδή αρνήθηκε να καταδικάσει αυτές τις αυτονομιστικές απόψεις καταδικάστηκε ως προδότης της Πατρίδας της.

Μάλιστα, το 1982 το Δημοτικό Συμβούλιο των Γιαννιτσών έδωσε το όνομά της σε μια πλατεία της Πόλης, για να αναγκαστεί να ανακαλέσει στην συνέχεια μετά την γενική λαϊκή κατακραυγή που ξεσήκωσε στην περιοχή η προκλητική αυτή απόφαση, καθώς υπήρξαν ακόμη Έλληνες οι οποίοι ζούσαν και είχαν υποστεί στο πετσί τους την προσπάθεια υφαρπαγής της Μακεδονίας από την Γκίνοβα και τους υπόλοιπους υπηρέτες του σοβιετικού ιμπεριαλισμού.

Έτσι, για να μην ξεχνάμε τις προδοσίες του ΚΚΕ, το οποίο έτσι κι αλλιώς πάντοτε μας δίνει αφορμές για να θυμόμαστε την αντεθνική του δράση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΑΦΗ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών