Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ 55ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ… ΚΑΤΣΙΚΑ

katsika
Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε στην απαγωγή με σκοπό τον γάμο μιας 6χρονης από έναν 60χρονο, στο… πολυπολιτισμικό Αφγανιστάν. Ίσως κάποιοι νόμισαν πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, απ’ αυτά που χαρακτηρίζονται «περίεργα» και συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν τέτοιο και πως οι 6χρονες έχουν… μεγάλο σουξέ στο Αφγανιστάν! Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, ένας πατέρας από το Αφγανιστάν, πούλησε την κόρη του ηλικίας μόλις 6 ετών σε έναν 55χρονο ιμάμη, με αντάλλαγμα μια… κατσίκα, μια σακούλα ρύζι, τσάι, ζάχαρη και λάδι.

Ο ιμάμης την…
παντρεύτηκε και πήρε την 6χρονη στο σπίτι ενός συγγενή του στην πόλη Firozkoh, χωρίς να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σκέφτηκε αρχικά ότι πρόκειται για την κόρη του.
Ωστόσο, κάποια στιγμή αργότερα παρατήρησε ότι ο Abdolkarim έγδυνε το κορίτσι πριν πέσουν μαζί για να κοιμηθούν και ειδοποίησε την αστυνομία, που συνέλαβε τον παιδεραστή, ενώ το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, στο οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση, σχεδιάζει να εκδώσει διαζύγιο για τον γάμο του 55χρονου με την 6χρονη.
Ωστόσο, ότι κι αν λένε οι νόμοι, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Αφγανιστάν, το 46,4% των γάμων που τελούνται στη χώρα είναι με γυναίκα νεότερη των 18 ετών, ενώ στο 15,2% αυτών οι νύφες είναι κάτω των 15.

2 σχόλια:

  1. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2016/08/blog-post_424.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών