Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”: Η “ρατσιστική” Γενική Γραμματεία του Τσίπρα αποκαλεί τους λαθρομετανάστες... λαθρομετανάστες!


Αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”: Η “ρατσιστική” Γενική Γραμματεία του Τσίπρα αποκαλεί τους λαθρομετανάστες... λαθρομετανάστες!

Μπορεί η κυβέρνηση της θολοκουλτούρας και του ψευτοανθρωπισμού να εγκαλεί την Χρυσή Αυγή για ακραίο και ρατσιστικό λόγο όταν χρησιμοποιεί τον όρο λαθρομετανάστες για όλους αυτούς που εισβάλλουν παράνομα στην Πατρίδα μας, η ίδια όμως η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης Σύριζα σε επίσημο έγγραφό τους χαρακτηρίζει "λαθρομετανάστες".
Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό άρθρο του Νίκου Σταυρουλάκη και το σχετικό ντοκουμέντο της εφημερίδας "Δημοκρατία":
ΕΓΓΡΑΦΟ-βόμβα που ξεσκεπάζει την υποκρισία της κυβέρνησης για την επιλεκτική ευαισθησία της στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φέρνει σήμερα στο φως η «δημοκρατία». Την ώρα που ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κώστας Παπαϊωάννου κατηγορεί τον μητροπολίτη Χίου για χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» σε κήρυγμά του, επίσημο έγγραφο του Μεγάρου Μαξίμου, και μάλιστα από τη Γενική Γραμματεία τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες στη Χίο «λαθρομετανάστες».
Συγκεκριμένα, το έγγραφο εστάλη από το γραφείο του πρωθυπουργού και αναφέρει: «Σας διαβιβάζουμε αντίγραφο της ως άνω επιστολής αναφορικά με...
τη μεταφορά και εγκατάσταση λαθρομεταναστών (!) στο οικόπεδο με τα παλιά κτίρια ιδιοκτησίας Ζαφειράκη, στην περιοχή Ταμπάκια Χίου και παρακαλούμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας όπως εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα σε αυτήν...".
Πρόκειται για επιστολή που έφυγε από το γραφείο του πρωθυπουργού και αναφέρεται σε λαθρομετανάστες στη Χίο και στη μετακίνησή τους σε άλλη περιοχή του νησιού. Το έγγραφο υπογράφεται από τον προϊστάμενο τον Γραφείου Διοίκησης και Οργάνωσης της γ.γ. του πρωθυπουργού και φέρει ημερομηνία 19/1/2016.
Το κείμενο ορθά κάνει λόγο για λαθρομετανάστες, αφού σύμφωνα και με επίσημα στοιχεία των λιμενικών Αρχών η συντριπτική πλειονότητα των μεταναστών που έφθασαν σε ελληνικό έδαφος, και συγκεκριμένα στη Χίο, εισήλθε στη χώρα «λαθραία». Το ίδιο ανέφερε και ο μητροπολίτης Χίου Μάρκος στο κήρυγμά του.
Κατά τα λοιπά, όμως, ο γ.γ του υπουργείου Δικαιοσύνης κάνει ντόρο κατηγορώντας τον μητροπολίτη για μισαλλοδοξία, ενώ επιλέγει να κλείνει τα μάτια σε πραγματικά φαινόμενα εκδήλωσης μίσους και υπαρκτές, κραυγαλέες περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως έκανε με την εισβολή σε θεία λειτουργία στη Θεσσαλονίκη και στις ρίψεις μολότοφ στην Ιερά Σύνοδο και σε εκκλησίες της Αθήνας.
Προφανώς ο «δικαιωματιστής» Κ. Παπαϊωάννου ενοχλήθηκε από το κήρυγμα του ιεράρχη, τον οποίο πέταξε στον Καιάδα ισχυριζόμενος ότι χρησιμοποίησε τον όρο «λαθρομετανάστες» σε κήρυγμά του. Έστειλε μάλιστα τα όποια στοιχεία βρήκε στην εισαγγελία με το ερώτημα τέλεσης «αξιόποινης πράξης». Τώρα να δούμε τι θα κάνει με το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», στο οποίο ο ίδιος όρος χρησιμοποιείται σε επίσημο κυβερνητικό κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών