Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

ΟΙ ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ


Τυχαία (και καθυστερημένα…) διάβασα ένα άρθρο του συντρόφου Μπογιόπουλου, τακτικού αρθρογράφου των ΜΜΕ ιδιοκτησίας των ολιγαρχών Βαρδινογιάννηδων, επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του Φιντέλ Κάστρο, υπό τον τίτλο «Ο Φιντέλ, η Επανάσταση, η Κούβα, η αξιοπρέπεια».

Στο άρθρο, λοιπόν, ο σύντροφος Μπογιόπουλος, αφού αναφέρει λεπτομερώς τα… επιτεύγματα του «σισιαλισμού» (που’ λεγε κι ο σύντροφος Φλωράκης, στα… βλάχικα) στην Κούβα, καταλήγει ως εξής:

«Όμως, ένα είναι σίγουρο, ένα είναι το μήνυμα του κουβανικού λαού προς όλο τον κόσμο και το επαναλαμβάνουμε:...


Η Κούβα έφτασε ως εδώ όρθια! Στάθηκε στα πόδια της χωρίς να προσκυνήσει! Χωρίς να γονατίσει! Χωρίς να υποταχθεί! Χωρίς να ταπεινωθεί! Με το λαό της (τον εξοπλισμένο λαό της) να μην εγκαταλείπει ούτε μια στιγμή, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, την αξιοπρέπεια και το δικαίωμά του να αποφασίζει αυτός για τη ζωή του και για τη χώρα του!

Σύμβολο του πατριωτισμού, του διεθνισμού και της αξιοπρέπειας που πάει χέρι – χέρι με το όραμα της κομμουνιστικής απελευθέρωσης στην αέναη προσπάθεια του ανθρώπου να περπατάει όρθιος, είναι ο Φιντέλ Κάστρο».

Πράγματι, οι Κάστρο δεν έχουν γονατίσει κ.τ.λ. στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό – κι όλα αυτά που γράφει ο… αστικός τύπος, για την μετατροπή της Κούβας σε αποικία των ΗΠΑ, για τις ιδιωτικοποιήσεις και άλλα τέτοια καπιταλιστικά, είναι… αντισοσιαλιστική προπαγάνδα. Όπως άλλωστε και ο σύντροφος Μπογιόπουλος δεν έχει γονατίσει κ.τ.λ. μπροστά στους Βαρδινογιάννηδες. Τους υπηρετεί με… επαναστατική αξιοπρέπεια!

(ΥΓ): Σύντροφε Μπογιόπουλε, έμαθα το εξής και θέλω να μου το επιβεβαιώσεις: αληθεύει ότι στην τελευταία συνάντηση Κάστρο-Ομπάμα, ο… δικός μας του τράβηξε 4-5 ξεγυρισμένα σκαμπίλια του… ιμπεριαλιστή, λέγοντάς του «αυτά για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σας στον κόσμο, τα υπόλοιπα σκαμπίλια, για την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, θα σου τα ρίξω στην πορεία της συζήτησης»;

1 σχόλιο:

  1. Όχι ρε σεις. Ο Μπογιόπουλος δεν γλύφει το κεφάλαιο. Ταξικό αγώνα κάνει κατά του Βαρδινογιάννη. Βρίσκεται στις λίστες μισθοδοσίας του με υψηλό μισθό γιατί αγωνίζεται ο άνθρωπος να τον γονατίσει οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών