Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Οδυρμός στο «Βήμα»: Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!


Οδυρμός στο «Βήμα»: Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!

Στην κατάσταση που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες στη Χίο έχει αφιέρωμα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα», όπου περιγράφεται με κάθε «πολιτικά ορθή» λεπτομέρεια το δράμα που περνάνε οι κάτοικοι, τις συνεχείς εξεγέρσεις, την αύξηση της εγκληματικότητας και την υπονόμευση της ίδιας τους της ζωής.
Φυσικά δεν υπάρχει ανησυχία από το καθεστώς για την υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων. Έτσι κι αλλιώς η «κονόμα» και τα κονδύλια έρχονται από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης για τους λαθρομετανάστες. Και εκεί όλοι, ΜΚΟ, Κόμματα, «αλληλέγγυοι», δουλέμποροι και απλοί ηλίθιοι, όλο και κάτι παίρνουν. Αλλού είναι η ανησυχία που πυροδότησε το ολοσέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας.
Σας παραθέτουμε το σχετικό κομμάτι του άρθρου: «Χρυσές δουλειές από Χρυσή Αυγή. Η αίγλη της έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες, οι παρόλες της κατά των προσφύγων κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.
Η ξενοφοβία επανέρχεται όμως και στα μεσαία «διαφωτισμένα» στρώματα. Λέξεις που....
τελευταία ήταν εκτός χρήσης, όπως «λαθρομετανάστες», ξαναγίνονται της μόδας. Μικροδιαρρήξεις, όπως πρόσφατα στην κεντρική πλατεία της Χίου, όπου νεαροί ξένοι έσπασαν ένα περίπτερο και έκλεψαν εφτά μπίρες, παρουσιάζονται ως μεγάλες ληστείες. Εκείνο που μετρά προφανώς δεν είναι το μέγεθος της παράβσης, αλλά η προσβολή του αισθήματος ασφάλειας – με αποτέλεσμα πολλοί Χιώτες να βρίσκονται σε κατάσταση ξενοφοβικής παραζάλης. Ο κίνδυνος εκτροπών κατά των ξένων, όπως εκείνες τον περασμένο Απρίλιο στο λιμάνι, ξαναγίνεται πιθανός. Τα χειρότερα έπονται. «Όλα δείχνουν ότι ως τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε έτοιμο το νέο μεγάλο ΚΥΤ στο ΧΥΤΑ της “Κόρης το Γεφύρι”» λέει ο αντιδήμαρχος Χίου Γιώργος Καραμάνης. «Το δράμα που περάσαμε στον δημοτικό κήπο θα επαναληφθεί – αυτή τη φορά σε υψηλότερη κλίμακα».
Τα τοπικά κόμματα σηκώνουν ψηλά τα χέρια. Αυτό ισχύει ιδίως για τον ΣΥΡΙΖΑ: Τα στελέχη του κάνουν ό,τι μπορούν για τους πρόσφυγες. Κατά τα άλλα αναγκάζονται να υπερασπίζονται μια πολιτική (στη βάση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας) που εμπεδώνει τον εγκλωβισμό των προσφύγων στο νησί. Και φέρει την υπογραφή  και της δικής τους κυβέρνησης».

Έντεχνη προφανώς η προσπάθεια να αθωωθούν οι λαθρομετανάστες και να κατηγορηθούν οι Έλληνες για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Χίο στον Απρίλιο. Ιδιαίτερος, βεβαίως, σκοπός των συκοφαντών του «Βήματος» να κατηγορηθεί εμμέσως η Χρυσή Αυγή. Εμείς απλώς να θυμίσουμε τι είχε γίνει τότε:
"Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Λιμάνι της Χίου από νωρίς σήμερα, καθώς η έλλειψη πολιτικής απόφασης για το μέλλον των μεταναστών που έχουν καταλάβει το κεντρικό λιμάνι της Χίου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολιτών, κυρίως επαγγελματιών που θίγονται από την κατάσταση. Και σήμερα στο στόχαστρο βρέθηκαν άτομα των ΜΚΟ και των Πρωτοβουλιών Αλληλεγγύης, των οποίων η παρουσία και η υπόθαλψη της όλης κατάστασης ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά.
Πριν από λίγη ώρα τα αίματα άναψαν επικίνδυνα όταν ένας μετανάστης επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία, καθώς αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την οξεία αντίδραση των Ελλήνων που βρίσκονταν στο Λιμάνι, ενώ η είδηση ταξίδεψε σαν αστραπή και σε λίγη ώρα ο συγκεντρωμένος κόσμος αυξήθηκε σημαντικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση των αρχών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. Τέλος η κατάσταση από την παρουσία των μεταναστών στο Λιμάνι είναι τριτοκοσμική, με αυτοσχέδιες σκηνές, ρούχα πεταμένα και σκουπίδια να συνθέτουν το σκηνικό."
chiospress.gr
Από κει και πέρα ένα μπουκάλι ξύδι στο «Βήμα» και σε υπόλοιπο το καθεστώς. Η Χρυσή Αυγή σαρώνει και καλό θα ήταν να συνηθίσετε στην ιδέα!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στο 4% με ταχύτητα πυραύλου και από πίσω ακολουθεί η κεντροδεξιά της ΝΔ χωρίς δεξιούς του Κούλη (καλά η ύπαρξη Βορίδη και Άδωνη δεν λέει και τίποτα, ιδεολογικοί τιποτάδες ήταν, είναι και θα είναι, που είδαν φως=ευκαιρία στην ΝΔ και μπήκαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών