Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

Συγκλονιστικά στοιχεία: Στα έξι χρόνια των μνημονίων διαλύθηκε η Ελληνική Οικονομία


Συγκλονιστικά στοιχεία: Στα έξι χρόνια των μνημονίων διαλύθηκε η Ελληνική Οικονομία

Στοιχεία για την καταστροφή που επήλθε στην χώρα την εποχή του Μνημονίου δημοσιοποιήθηκαν και καταδεικνύουν ότι στην εξαετία της οικονομικής εποπτείας και των μνημονίων, στην οποία μας έριξαν οι κυβερνήσεις ΝΔ – Πασόκ – Σύριζα – Καρατζαφέρη – Ανέλ – Κουβέλη και σία είχαμε μία άνευ προηγουμένου λεηλασία των περιουσιών των Ελλήνων, χωρίς κανένα απολύτως αντίκρισμα.

Τα στοιχεία είναι πραγματικά ανατριχιαστικά και σε αυτά αποτυπώνεται πλήρως η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, η εσωτερική υποτίμηση της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά και το γεγονός ότι...
όλα αυτά συνέβησαν χωρίς κανένα απολύτως αντίκρισμα, αφού το χρέος ως ποσοστό επί του ΑΕΠ όχι μόνο δεν μικραίνει, αλλά συνεχώς διογκώνεται.
Αυτό είναι απολύτως λογικό βεβαίως, αφού η φοροεισπραχτική πολιτική επί εισοδημάτων που δεν υφίστανται και η περικοπή δαπανών, όχι από το πελατειακό κράτος, αλλά από τις κοινωνικές παροχές που έτσι κι αλλιώς είχαν πληρώσει οι Έλληνες πολίτες δεν είναι δυνατόν να παράσχει κανένα αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτό που η Χρυσή Αυγή φωνάζει από την πρώτη στιγμή: Τα μνημόνια είναι πρόφαση για να πειστούν οι Έλληνες να πουλήσουν την Πατρίδα τους. Με οικονομικά δεδομένα οδηγούν σε ένα πλήρες αδιέξοδο και σίγουρα όχι σε οικονομική ανάπτυξη που θα αφορά τους Έλληνες.
Χωρίς περαιτέρω σχόλιο σας παραθέτουμε τα στοιχεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών