Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ

petroun-leuteris_(1)__article

Η Χρυσή Αυγή συγχαίρει τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια που απέδειξε πως ακόμη και σε περιόδους κρίσης και αλλοτρίωσης, οι Έλληνες – με σκληρή δουλειά και επιμονή – μπορούμε να....
είμαστε πρώτοι στον κόσμο.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Ο Έλληνας γυμναστής εκτέλεσε ένα αψεγάδιαστο πρόγραμμα και συγκεντρώνοντας -τους ασύλληπτους- 16.000 βαθμούς, επιβεβαίωσε πως είναι ο κυρίαρχος στους κρίκους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!
Το πρόγραμμα του 26χρονου αθλητή, που είχε βαθμό δυσκολία 6,80, ήταν άριστο, ενώ η έξοδός του ήταν φανταστική, με τον Έλληνα αθλητή να μετατρέπει σε απόλυτο θρίαμβο τον τελικό!
Το 2015 ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης με 15.800 βαθμούς (επίδοση που του έδωσε το «εισιτήριο» για το Ρίο), το 2016 ήταν και πάλι πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα με 15.875 βαθμούς και τον περασμένο Μάιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό με 15.866 βαθμούς!
Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τρίτο συνολικά, μετά από εκείνα που κατέκτησε η  Άννα Κορακάκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sugchairei-ton-ellhna-chruso-olumpionikh-leuterh-petrounia#ixzz4HQYoUYKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών