Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

«ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ»

ISLAM
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Είναι πασίγνωστο ότι, όταν μιλά κάποιος από τη Χρυσή Αυγή για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του Ισλάμ  στη Χώρα μας, το λιγότερο που θα μπορούσαν να μας χαρακτηρίσουν είναι ρατσιστές, απάνθρωπους , μισάνθρωπους, κτήνη, φασίστες και πάει λέγοντας. Αν όμως μιλήσει κάποιος άλλος, εκτός Χρυσής Αυγής, για τους ίδιους κινδύνους που ξεπηδούν από τον θρησκευτικό φανατισμό του Ισλάμ, τότε το πράγμα αλλάζει και δίνουν όλοι τη δέουσα προσοχή και την ανάλογη βαρύτητα στα λεγόμενά του. Έτσι, ο αλγερινός συγγραφέας Μπουαλέμ Σανσάλ, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε με....
το μεγάλο βραβείο της γαλλικής ακαδημίας, έδωσε μία συνέντευξη στο «Βήμα» της Κυριακής, όπου αναφέρονταν στο νέο του βιβλίο που έχει σαν θέμα το Ισλάμ όπου μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Ζούσα ανέκαθεν σε συνθήκες πολέμου. Η αποικιοκρατία, ο πόλεμος της ανεξαρτησίας, ο εμφύλιος της δεκαετίας του ’90. Έτσι είναι η ιστορία της χώρας μου. Πρέπει να πω όμως ότι το φοβερότερο όλων είναι ο ισλαμισμός, είναι ο βέβαιος θάνατος, η καταστροφή της ζωής στις πιο βαθιές της ρίζες./ Ήθελα να καταδείξω ότι το Ισλάμ, εκ φύσεως προσηλυτιστικό και με οικουμενικές βλέψεις, έχει ως αποστολή τον εξισλαμισμό όλης της ανθρωπότητας και το ξερίζωμα κάθε άλλης πίστης. Η ιλιγγιώδης εξάπλωση του φανατικού Ισλάμ, οι ολέθριες εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την αραβική άνοιξη, η εμφάνιση του ισλαμικού κράτους, η έκρηξη της ισλαμικής τρομοκρατίας στον κόσμο, και ιδίως στην Ευρώπη, καταδεικνύουν τον επιτακτικό χαρακτήρα αυτής της γνωστικής προσέγγισης- ο μόνος τρόπος που, κατ’ εμέ, θα μπορούσε να αποτρέψει αυτό που, δυστυχώς, βλέπουμε να έρχεται ολοταχώς./ Το Ισλάμ είναι ο παιδαγωγός της βίας, φυσικής και συμβολικής. Σε κάθε επιταγή του εμπεριέχει και μία τιμωρία. Αν δεν προβλέπεται στο κοράνι, θα προβλέπεται σίγουρα στα Χαντίθ, τα κείμενα που καταγράφουν τα λεγόμενα του προφήτη και που νομοθετούν για όλες τις πτυχές της ζωής, ακόμη και για τις πιο τετριμμένες. Στην πραγματικότητα το Αμπιστάν αντιγράφει την οργάνωση και τον τρόπο ζωής που συναντούμε στην Σαουδική Αραβία, στο Ιράν, στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά και σε ολοκληρωτικά αστυνομοκρατούμενα, γραφειοκρατικά καθεστώτα που επικράτησαν στην Ευρώπη όπως ο φασισμός και  ο κομμουνισμός. Στην Ευρώπη δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιόν βαθμό σύγχρονες έννοιες, όπως ελευθερία, ατομικότητα, ισότητα, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα είναι ξένες προς την ισλαμική αντίληψη του κόσμου./ Σήμερα, καθώς το Ισλάμ επεκτείνεται διεθνώς και, με τη δυναμική που του προσδίδουν ο ισλαμισμός και τα πετροδόλάρια κατορθώνει να εξισλαμίζει  τις κοινωνικές, πολιτισμικές και οικονομικές δομές των χωρών υποδοχής. Η κυρίαρχη ιδέα είναι ότι,  οι εν λόγω χώρες υποδοχής    θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν ώστε να προσαρμοστούν στις αξίες και στους κανόνες του Ισλάμ ».
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι από τα λεγόμενα του συγγραφέα, όσων αφορά τη γνώμη του για το Ισλάμ. Μας βρίσκει σύμφωνους σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών