Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ… ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

fzadpw7go_s
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ως που φτάνει η αρρωστημένη ιδεοληπτική παράνοια μην τυχόν και θιχτούν οι «προοδευτικές» ιδέες περί συνύπαρξης και πολυπολιτισμού, φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά από το παρακάτω επεισόδιο.
Στην Γερμανία μια φεμινίστρια  «προοδευτικών» πεποιθήσεων, βιάζεται από μουσουλμάνους λαθρό και στην αρχή δίσταζε να το αναφέρει στην αστυνομία μην τυχόν και θεωρηθεί ότι είναι… ακροδεξιά και οπισθοδρομική και να αποφύγει να ξεσηκώσει εκδηλώσεις μίσους κατά των μουσουλμάνων. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών δήλωσε πως είχε πέσει απλώς θύμα ληστείας από τους λαθρό, (το οποίο ήταν ψέμα).

Τελικά όταν έγινε φανερό και δηλώθηκε ο.....
βιασμός της στην αστυνομία, η βιασμένη Selin Goren, (Γερμανίδα τουρκικής καταγωγής;), θεώρησε κάλο για να μην εξάψει τα πνεύματα να γράψει στο Facebook ότι δεν είναι τίποτα και μάλιστα έφτασε στο σημείο να… ζητήσει και δημόσια συγγνώμη γιατί εξέθεσε τους βιαστές της.

Το άκρων άωτον της «προοδευτικής»  ηλιθιότητας. Ελπίζουμε μόνο μην της… ξανατύχει και βρεθεί ξανά βιασμένη απ τους μουσουλμάνους λαθρό, καθώς αυτοί θα θεωρήσουν πλέον ότι όχι μόνον έχουν το δικαίωμα να βιάζουν όποια γουστάρουν, αλλά να απαιτούν και από πάνω και τα… ρέστα. 

Και εις ανωτέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών