Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ «ΑΔΕΙΩΝ» ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!

02bac889db4b35dd19c6579b19e8ad5b
Γράφει ο Αντίοχος

Αυτές τις μέρες, γινόμαστε μάρτυρες μιας ομοβροντίας δηλώσεων συριζομούρηδων υπέρ των καταλήψεων από τα παρακρατικά τσογλάνια τους. Λέτε να έτυχε ή μήπως πίσω απ’ αυτές τις φαινομενικά αθώες δηλώσεις κρύβεται κάτι άλλο;
Το δεύτερο συμβαίνει και –άθελά του- το αποκάλυψε ο κομμουνιστής βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» – του συνονθυλεύματος.

Ιδού τι είπε:   

“Θα μπορούσε να υπάρξει πολιτική πρωτοβουλία για μια κανονικοποίηση των καταλήψεων στέγης. Σε αυτό το θέμα θα μπορούσαμε να....
εκμεταλλευτούμε την εμπειρία πολλών ευρωπαϊκών χωρών που είναι αρκετά πλούσια. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τη φωτιά. Δεν βλέπω το λόγο να υπάρχουν άδεια διαμερίσματα και άνθρωποι χωρίς στέγη».
Ποιο είναι το σχέδιο του διδύμου της συμφοράς Τσίπρα-Καμμένου; να καταληφθούν από τα παρακρατικά σκυλιά τους όλα τα (κατοικήσιμα) σπίτια που είναι «άδεια» (είτε λόγω απουσίας των ιδιοκτητών τους στο εξωτερικό, είτε επειδή είναι ξενοίκιαστα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο…) και να εγκαταστήσουν μέσα «προσφυγάκια» (αρχικά θα προτιμηθούν οικογένειες…), με προοπτική μόνιμης διαμονής! Εις «αντάλλαγμα» δε, οι ιδιοκτήτες τους θα απαλλάσσονται από τον… ΕΝΦΙΑ!
Έλληνες αντισταθείτε, για να μείνουμε νοικοκύρηδες στον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών