Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ: ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ… ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΑΝΤΕΧΩ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλαπλά μηνύματα εστάλησαν από την περιβόητη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών της Ε.Ε., την οποία διοργάνωσε ο αμερικανοκομμουνιστάκος των Αθηνών στην κατεχόμενη ελληνική πρωτεύουσα. Μεταξύ αυτών και το προσωπικό μήνυμα του mister Tsipra προς τους παγκόσμιους εξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ότι στέκεται… βράχος ακλόνητος απέναντι στους εθνικιστές και… ρατσιστές, καλώντας τους –εμμέσως πλην σαφώς- να μας στείλουν κι άλλα «προσφυγάκια» – εννοώντας πιθανότατα τους 400.000 που έφτασαν στην Γερμανία ως «πρόσφυγες» και αποδείχθηκαν κοινοί λαθρομετανάστες, τους οποίους οι Γερμαναράδες...
θέλουν να μας τους στείλουν πίσω «πακέτο», βάσει της συμφωνίας του Δουβλίνου- γιατί αντέχει το βάρος. Ιδού και το σχετικό… προσκλητήριο:

«Οφείλουμε να καταθέσουμε τη δική μας προσέγγιση, απαντώντας στις στάσεις εθνικής αναδίπλωσης και περιχαράκωσης, να σταθούμε απέναντι στις δυνάμεις του εθνικισμού και της ξενοφοβίας». 

(ΥΓ): Στο οποίο… προσκλητήριο, είναι σιγουρότατο πως θα ανταποκριθούν πολύ πρόθυμα οι νεοταξίτες! Άλλο που δε θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών