Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2016

Έρχεται η ΝΔ του....Σάκη

roybas_xaos_dec_1998

Η ενασχόληση του γνωστού (και μη εξαιρετέου…) Σάκη Ρουβά με την πολιτική, άρχισε με το κάλπικο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο mister Tsipras, μέσα από μια επιτροπή καλλιτεχνών που ετάχθη υπέρ του «Ναι». Μετά –και κυρίως από τη στιγμή που έγινε πρόεδρος της νουδούλας ο φον Κούλης, ο… μεταρρυθμιστής- οργίασαν οι φήμες ότι του Σάκη του καλάρεσε και πως σκοπεύει να μπει για τα καλά στο κόλπο, πολιτευόμενος με την νουδούλα. Κι όπως φαίνεται, οι φήμες θα επαληθευτούν!  
Ιδού τι είπε ο λεγάμενος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί: «Είναι υποχρέωση όλων μας -και όχι απλά δικαίωμα- να ασχολούμαστε με την πολιτική στην ευρεία έννοια της. Είμαι πλήρης με ό,τι κάνω. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή ενεργά με την πολιτική. Δεν το αποκλείω μελλοντικά, άλλωστε έχω μάθει να....
μην αποκλείω τίποτα. Αυτό, όμως, που θέλω σίγουρα είναι να είμαι χρήσιμος, δίκαιος και αποτελεσματικός. Αν, κάποια στιγμή, αυτή μου η ανάγκη με οδηγήσει να συμμετάσχω στην πολιτική πιο ενεργά θα το κάνω».
Και βέβαια, εφόσον πολιτευθεί ο Ρουβάς, θα το κάνει προφανώς σε μια από τις δύο περιφέρειες των Αθηνών – πιθανότατα στην Β΄ Αθηνών, που είναι και πολυπληθέστερη. Και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, εκτοπίζοντας τους συνήθεις… πελάτες τους – που τους έχει βαρεθεί το… φιλοθέαμον κοινό. Μάλλον είναι σοβαροί οι λόγοι για ν’ αρχίσει να μην νιώθει καλά ο… μπούρδας Μπουμπούκος!
(ΥΓ): Άραγε, η πολιτική το γνωρίζει πως θα ασχοληθεί μαζί της ο Σάκης; Και αν ναι, πως… αισθάνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών