Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

Στην Αυστρία το καθεστώς προσπαθεί να αναβάλλει τις εκλογές γιατί επίκειται να νικήσει ο εθνικιστής υποψήφιος

Γράφει ο Αντίοχος

Εδώ και αρκετό καιρό και με δεδομένα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έδειχναν σίγουρη νίκη του εθνικιστή υποψηφίου-  είχαμε απορία τι θα βρουν οι καθαρματικοί «δημοκράταροι» της Αυστρίας, για να την αποτρέψουν.

Ξανά νοθεία; Κομματάκι δύσκολο. Προπαγάνδα; Δεν πιάνει! Προβοκάτσια; Έχουν γνώση οι «φύλακες» και δεν πέφτουν σε παγίδες. Τι να κάνουν, τι να κάνουν; Εύρηκαν! Έτσι, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας,...
Βόλφγκανγκ Σομπότκα, δήλωσε σήμερα ότι εξετάζεται μια αναβολή των προεδρικών εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου για… τεχνικούς λόγους, μετά τη… φθορά που διαπιστώθηκε σε ψηφοδέλτια για τις επιστολικές ψήφους – προφανώς τα έφαγαν τα… ποντίκια:

«Αν ένα πιθανό σφάλμα στην παραγωγή καταστήσει αδύνατη τη σωστή διεξαγωγή των εκλογών, τότε είναι καθήκον μου ως πλέον υψηλόβαθμου στελέχους της εκλογικής αρχής να εξετάσω αμέσως μια αναβολή».

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, η απόφαση αναμένεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Τι θα κερδίσουν από την αναβολή; Κατ’ αρχάς, χρόνο. Με την ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να αλλάξουν οι διαθέσεις του κόσμου. Και δεύτερον, θα καταστήσουν σαφές στο εκλογικό σώμα, πως η θέλησή του δεν έχει καμιά σημασία, εφόσον δεν είναι «πολιτικώς ορθή»!

(ΥΓ): Σημειωτέον, πως εδώ και μήνες συγκυβερνά την Πορτογαλία (ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ και της ευρωζώνης), ένα σκληρό σταλινικό κόμμα (σαν το ΚΚΕ) και δεν τρέχει τίποτα! Μόνο τους εθνικιστές τρέμουν οι παγκόσμιοι αφέντες – όλοι οι άλλοι είναι δικοί τους, ακόμα και οι… επαναστάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών