Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Μόρια της Λέσβου, οδήγησε τους κατοίκους να αψηφήσουν την κόκκινη τρομοκρατία των επί χρήμασι αριστερών λακέδων του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να ζητήσουν να φύγουν τα «προσφυγάκια».

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του τοπικού συμβουλίου, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Δεν μπορεί ένα χωριό να «σηκώνει» το βάρος του προσφυγικού ζητήματος του νησιού, με 5.000 εγκλωβισμένους και αγανακτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται. Όμως και ο κόσμος εδώ δεν αντέχει άλλο.

Πριν λίγους μήνες τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια και οι ζημιές στα κτήματα προκάλεσαν την επεισοδιακή λαϊκή συνέλευση κατά την οποία...
απαιτήθηκαν άμεσες λύσεις από τους τοπικούς φορείς και τα αρμόδια υπουργεία. Αντί αυτού, ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών στο hotspot αυξάνεται συνεχώς, ενώ οι συμπλοκές και οι διαμαρτυρίες γίνονται πλέον καθημερινότητα. Ο κόσμος πώς θα πάει στα κτήματά του το χειμώνα όταν έχουν κατακλυστεί από πρόσφυγες και μετανάστες που δεν χωράνε πλέον στο hotspot;

Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, η παραβατικότητα θα κάνει την εμφάνισή της και πάλι. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Μυτιλήνης να σταθούν στο πλευρό μας και να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις για ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Ζητάμε την άμεση αποσυμφόρηση του hotspot της Μόριας. Δεν μπορεί το νησί να δεχθεί τόσες χιλιάδες ανθρώπους, δεν μπορεί να σηκώνουμε άλλο το βάρος της προσφυγικής κρίσης».

Ποια αναμένεται να είναι η απάντηση των κυβερνητικών ρουφιάνων του Σόρος; Θα βάλουν τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ, να χαρακτηρίσουν τους κατοίκους της Μόριας «ρατσιστές», «φασίστες», «ξενόφοβους», «αυγό του φιδιού» και άλλα τινά, όπως κάνουν σε κάθε περίπτωση ξεσηκωμού των τοπικών κοινωνιών!

Αλλά, κι αν οι κάτοικοι γίνουν στ’ αλήθεια τέτοιοι όπως θα τους χαρακτηρίσουν, τι γίνεται κομμούνια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών