Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

Νίκος Μιχαλολιάκος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής: “Η Κύπρος δεν κείται μακράν!” ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα εύγε στον Μιχαλολιάκο για την συμβολική κίνηση!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη είχε εκτενή συζήτηση με τον κ. Συλλούρη για τα εθνικά θέματα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δώρισε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής ένα αντίγραφο μια αθηναϊκής τριήρους και αντίστοιχα ο κ. Συλλούρης μας δώρισε...
το καράβι της Κερύνειας που συμβολίζει την επιστροφή στα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και να καταθέσω τις απόψεις της Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό πρόβλημα και να δηλώσω την πλήρη αντίθεσή μας σε κάθε λύση δικοινοτικής Ομοσπονδίας, η οποία θα οδηγήσει σε τουρκοποίηση ολόκληρης της νήσου.

Ακόμη, έκανα ένα συμβολικό δώρο, ένα αντίγραφο από μια αρχαία αθηναϊκή τριήρη τότε που τα ελληνικά καράβια έφταναν στην Κύπρο σε αντίθεση με σήμερα που οι φρεγάτες, τα αντιτορπιλικά και τα υποβρύχια δεν φτάνουν και τους έχουμε αφήσει βορά των τούρκων".


πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών