Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

Η ηρωική αντίσταση των συλλόγων γονέων Ωραιοκάστρου προκαλεί αναστάτωση στο καθεστώς ΒΙΝΤΕΟ


Δυο Σύλλογοι Γονέων δυο δημοτικών σχολείων στο Ωραιόκαστρο δήλωσαν ευθαρσώς και με το δικαίωμα που τους δίνει η ιδιότητα του ελεύθερου Έλληνα Πολίτη, ότι δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να καθίσουν στα ίδια θρανία με παιδιά λαθρομεταναστών, ειδάλλως θα προχωρήσουν σε καταλήψεις των σχολικών κτηρίων.

Η δήλωση αυτή, όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κύκλους και τις οργανώσεις των εθνομηδενιστών και μισελλήνων που πρεσβεύουν το δόγμα ενός...
φυλετικού μωσαϊκού και μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας που θα οδηγήσει στον αφανισμό του Ελληνισμού.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προβάλλοντας την συνήθη ρηχή περιεχομένου προπαγάνδα τους, επισήμαναν θέλοντας να καυτηριάσουν τις αποφάσεις των γονέων, ότι η περιοχή του Ωραιοκάστρου επιλέχθηκε από την επιτροπή αποκατάστασης προσφύγων, το 1922, για να εγκατασταθούν πρόσφυγες από τον Πόντο και τον Καύκασο.

Μόνο που τους διαφεύγει ότι οι πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν εκεί, όπως και οι χιλιάδες άλλοι πρόσφυγες που κατέκλυσαν την Ελλάδα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, ήταν Έλληνες και Χριστιανοί, όχι τριτοκοσμικοί και μουσουλμάνοι. Ήταν άνθρωποι εύποροι, πολιτισμένοι, με μόρφωση και είχαν τα αυτά ήθη και έθιμα με τους γηγενείς κατοίκους. Ήρθαν από πόλεις όπου ήκμαζε το ελληνικό στοιχείο τα γράμματα και οι τέχνες και όχι από χώρες όπου κυριαρχεί ο μεσαιωνισμός, ο φανατισμός, το μίσος και η παντελής περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή. Ήταν άνθρωποι που ήρθαν ξενιτεμένοι, με το κεφάλι ψηλά και εργάστηκαν σκληρά για να ξανασταθούν στα πόδια τους και όχι όντα που περιφέρουν την αθλιότητά τους ζητώντας ελεημοσύνη και συμπόνοια και όταν τις λάβουν αρχίζουν να προβάλουν απαιτήσεις και να απειλούν την κοινωνία που τους περιμάζεψε. Παράδειγμα η σημερινή εξέγερση λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη κατά την οποία οι εξεγερθέντες πασιφανώς εκτραχιλισμένοι από την αδιαφορία, την μαλθακότητα και την ανικανότητα της κυβέρνησης, κραύγαζαν χωρίς πλέον να προσπαθούν να το κρύψουν, «Τζιχάντ, Τζιχάντ». Μακάρι να δαγκώσουμε τη γλώσσα μας, αλλά φοβόμαστε ότι πλησιάζει η ώρα που θα χυθεί αίμα αθώων Ελλήνων Πολιτών. Έτσι λοιπόν είναι καθαρά αναισχυντία να ταυτίζονται οι απολίτιστοι τριτοκοσμικοί εισβολείς που μαζί τους κουβαλούν αρρώστιες που εδώ και δεκαετίες είχαν εξαφανιστεί από την Ευρωπαϊκή ήπειρο, με την αστική κοινωνία της Σμύρνης και του Πόντου που ήρθαν ως πρόσφυγες στην Μητροπολιτική πατρίδα τους, για να γλυτώσουν τις τουρκικές σφαγές.  

Το αν λοιπόν οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης και ειδικότερα της κοιλιάς με πόδια που παριστάνει τον υπουργό Παιδείας να φέρει στα σχολεία της περιοχής, παιδιά λαθρομεταναστών που δεν μιλούν την ελληνική γλώσσα, που κουβαλάν επάνω τους φυματιώσεις, πνευμονίες και ελονοσίες και που οι γονείς τους δεν θα φροντίσουν να ενταχθούν τα παιδιά τους στην ελληνική κοινωνία, στα ελληνικά ήθη και έθιμα, αλλά θα απαιτήσουν, όπως ήδη έχουν πράξει σε σχολεία του Αθηναϊκού κέντρου να μην γίνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή, γιατί προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων, εμείς δηλώνουμε ότι ορθώς πράττουν και ότι αυτή η φωνή διαμαρτυρίας και αντίδρασης στο ανθελληνικό κατεστημένο θα πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα σχολεία της Επικράτειας. Πρέπει επιτέλους οι Έλληνες Πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η κυβέρνηση μας οδηγεί στο απόλυτο όλεθρο και ν’ αντιδράσουν σθεναρά στις αποφάσεις της. Μόνο στα ιδιωτικά ελιτίστικα σχολεία δεν θα αντιδράσει κανείς διότι αφ ενός μεν σε αυτά δεν θα πάνε λαθρομετανάστες, αφ ετέρου δε σε αυτά φοιτούν οι γόνοι των προοδευτικών και διανοούμενων οικογενειών που καταδικάζουν την απόφαση των συλλόγων των δυο δημοτικών σχολείων του Ωραιοκάστρου.  

Είθε λοιπόν η ηρωική και γενναία αυτή απόφαση να αποτελέσει το παράδειγμα και να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει επιτέλους οι Έλληνες Πολίτες να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι, σε μια κυβέρνηση που εδώ και δυο σχεδόν χρόνια τους εμπαίζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει την Πατρίδα και την Φυλή.
oraiokstro_goneis_ds
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών