Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

Συγχαρητήρια από τους σιωνιστές στον Σύριζα για τα ανοιχτά σύνορα - Στο Ισραήλ γιατί τα έχουν κλειστά;

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από το σύνηθες θέμα (της απομόνωσης της Χρυσής Αυγής …), ετέθησαν και κάποια άλλα κατά την πολύ πρόσφατη συνάντηση του άθεου κομμουνιστή υπουργού Παιδείας, Φίλη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του World Jewish Congress (WJC), Ρόμπερτ Στίνγκερ  και άλλων επιφανών σιωνιστών (Μαράμ Στερν, αρμοδίου σε θέματα διπλωματίας του WJC, του προέδρου του ΚΙΣ Μωϋσή Κωνσταντίνη, του εκπροσώπου της Ισραηλιτικής  Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ και του εκπροσώπου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Βίκτωρ Ελιέζερ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ΚΙΣ: «Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και οι εκπρόσωποι του  World Jewish Congress συνεχάρησαν την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδείας προσωπικά για τις θετικές πρωτοβουλίες τους και τη σταθερή πολιτική τους στην υπεράσπιση...
των μεγάλων οικουμενικών αξιών της Δημοκρατίας και της Θρησκευτικής Ελευθερίας., αλλά και για τη στάση τους στο κρίσιμο ανθρωπιστικό ζήτημα των προσφύγων».

Αλήθεια, τι ενδιαφέρει τους σιωνιστές η στάση της Ελλάδος έναντι των λεγόμενων «προσφύγων»; Γιατί «καίγονται» τόσο πολύ για δαύτους στις άλλες χώρες, ενώ στην δική τους, στο Ισραήλ, δεν δέχονται ούτε έναν;

πηγή

1 σχόλιο:

  1. O δεξιά του Ρ.Σίνγκερ είναι ο επιχειρηματίας Δαυῒδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της Ι.Κ. Θεσαλονίκης. Η σύζυγος του Λουκία το γένος Μαλλάχ είναι τρίτη εξαδέλφη του Ν.Σαρκοζι.
    Ο εξ αριστερών του Κοτζιά είναι ο Μωυσής Κωνσταντίνης, πρόεδρος του ΚΙΣ και πρώην διευθυντής Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ. Σε αυτόν οφείλονται πολλές εκδόσεις φιλοσιωνιστικών γραμματοσήμων. Για την περσινή επέτειο των εκατό χρόνων της ΕΣΗΕΑ μερίμνησε για την έκδοση γραμματοσήμου με την μορφή της Εβραίας μισελληνίδος δημοσογράφου Μαρίας Ρεζάν Μισραχή. Εφέτος με πρωτοβουλία του εξεδόθησαν κοινά γραμματόσημα ΕΛΤΑ και των αντιστοίχων ισραηλινών. Ο πατέρας του Κανάρης (Ελκανά)Κωνσταντίνης διετέλεσε προπολεμικώς και μεταπολεμικώς ανώτερος υπάλληλος στο Υπουργείο ΤΤΤ (Ταχυδρομεία-Τηλέγραφος-Τηλεφωνία), χρησιμοποιόντας την θέση του για να προωθήσει σιωνιστικές επιδιώξεις.
    Ο Βίκτωρ Ελιέζερ εργάζεται ως ανταποκριτής ισραηλινών ΜΜΕ. Ο πατέρας του συγκαταλέγεται στα πέντε αδέλφια υιοί Βίκτορος Ελιέζερ από την Άρτα, που ενετάχθησαν στον ΕΛΑΣ Ηπείρου.
    Μέχρι πρόσφατα διέθεταν την βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού BALER στο Μοσχάτο. Ο θείος του Λάζαρος Ελιέζερ διετέλεσε πρόεδρος της Ι.Κ. Αθηνών την δεκαετία του ΄70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών