Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

Κρύβεται πίσω από την ασυλία του ο Καμμένος - Το ΚΚΕ φυσικά ψήφισε ΚΑΤΑ της άρσης της ασυλίας του!

Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγούμενη βδομάδα, οι «κόρακες κοράκου μάτι δεν βγάζουν» βουλευτάδες των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, προστάτεψαν τον υπουργοπάνο Καμμένο από την μήνυση που του είχε υποβάλλει ο επιχειρηματίας Γιαννακόπουλος, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αυτή τη βδομάδα, ήρθε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η μήνυση που του είχε υποβάλλει θαρραλέος αστυνομικός από την Κω, διότι ο υπουργοπάνος...
τον είχε κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό της… ομελέτας (των αυγών που τον… κέρασαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, για… καλωσόρισμα).

Και για μία ακόμα φορά, ο θρασύτατος συνοδοιπόρος των κομμουνιστών και στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα του, την φράου Μέρκελ, κρύβεται πίσω από την βουλευτική/υπουργική του ασυλία!

Έτσι, σε αρνητική εισήγηση για την άρση της ασυλίας του, κατέληξε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας (ωραία δεοντολογία!) για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Κατά του αιτήματος άρσης ασυλίας τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (του… ηθικού πλεονεκτήματος – γελάτε κότες!), των ψεκασμένων, του… τιμημένου κουκουέ, και της Ένωσης Φραπέδων.

(ΥΓ): Α ρε… τιμημένοι κουκουέδες, μέχρι και ουρά του Καμμένου γίνατε, για τα’ χετε καλά με το «γκουβέρνο» (που πουλάτε παραμύθι στις κοροϊδάρες, ότι θα το… ανατρέψετε, με… λαϊκή επανάσταση) και να σας επιτρέπει να τα κονομάτε από τις κόκκινες επιχειρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών