Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

Κασιδιάρης ανακρίνει Βαρδινογιάννη για το σκάνδαλο της Motor-Oil και τον πόλεμο του Star εναντίον της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεγαλοπαράγοντας του Ομίλου Βαρδινογιάννη ομολόγησε ότι η ΝΔ του έσβησε πρόστιμο 660 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ "έδωσε στεγνά" τον Χατζηνικολάου για τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου από το Star.

Τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την εν λόγω εξέταση είναι τα εξής:...

1) Ο εν λόγω καναλάρχης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώνει πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο Ε.Σ.Ρ. για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής.

2) Ο Χατζηνικολάου έχει επιλέξει (εντελώς αντιδεοντολογικά) να "κόβει" το τρίτο κόμμα της χώρας από τις πολιτικές του εκπομπές.

3) Η ΝΔ με μία ακόμη εγκληματική τροπολογία (επί υπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη) έσβησε πρόστιμο 660 εκάτ. ευρώ της Motor-Oil (οικογένεια Βαρδινογιάννη) και 220 εκάτ. ευρώ της "Ελληνικά Πετρέλαια" (όμιλος Λάτση).



πηγή

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πράγματα για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Κουμπάρος στο γάμο του με την Μαριάννα από την Αργολίδα το 1961 ήταν ο Χρήστος Λαμπράκης. Αυτός ένας ταπεινός επαρχειώτης υποπλοίαρχος ο Λαμπράκης ιδιοκτήτης του ΔΟΛ.
    Η Επανάστασις της 21ης Απριλίου του ΄67 τον αποστρατεύει με τον βαθμό του πλωτάρχου και τον εκτοπίζει μαζί με τον αρχαιότερο ομοιόβαθμο του Τζανή Τζανετάκη στην Αμοργό.
    Το 1984 εισέρχεται στα ΜΜΕ αγοράζοντας την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ με εκδότη τον Αθανάσιο Σέκερη από τους αξιωματικούς στασιαστές του του Ναυτικού, τον Μάιο του 1973.
    Το 1989 λαμβάνει άδεια μαζί με Λαμπράκη,Μπόμπολα,Αλαφούζο και Τεγόπουλο για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού, το γνωστό μας MEGA. Το 1994 κλείνει την Μεσημβρινη λόγω χαμηλής κυκλοφορίας. Το 1995 αγοράζει την τηλεοπτική συχνότητα που εκμεταλλεύται ο Κουρής και δημιουργεί το STAR. Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής είναι ο Εβραίος Κάρολος Αλκαλάι. Από τα χέρια του πέρασαν οι εφημερίδες ESPRESSO και Ισοτιμια. Είναι μέτοχος στις ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ και από πολλούς θεωρείται ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Ομίλου Realnews των Χατζηνικολάου-Κουρή.
    Ο Πέτρος Τζανετάκης, γυιός του Τζανή, είναι μεγαλοστέλεχος στον όμιλο Βαρδινογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρυση αυγη να ξεβρωμησει η ιερη πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών