Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

Γνωρίστε τους μελλοντικούς σας γείτονες: 13χρονη Αγγλίδα που τόλμησε να κάνει βόλτα σε μουσουλμανικό γκέτο του Λονδίνου, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και την κομμάτιασαν σε μηχανή του κιμά

Μια πρωτοφανής ιστορία συνέβη πρόσφατα στο Λονδίνο με μια έφηβη κοπελίτσα 13 ετών, την Charlene Downes, που είχε τολμήσει να κάνει μια βόλτα σε αραβόφωνη μουσουλμανική περιοχή στο Blackpool.

Στην περιοχή αυτή διάφορες σπείρες μουσουλμάνων νταβατζήδων...
παρασέρνουνε μικρές κοπέλες με κάποια μικρή αμοιβή και τις εκμεταλλεύονται πουλώντας τες για σεξ στους πελάτες τους. Η κοπέλα αυτή εξαφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια και οι έρευνες για να την βρουν απέβησαν άκαρπες. Η αστυνομία αφού άνοιξε πρόσφατα ξανά αυτήν την υπόθεση, συνέλαβε δύο μουσουλμάνους υπόπτους οι οποίοι στην συνέχεια ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα.

Παραπάνω οι δύο κακοποιοί Mohammed Reveshi και Iyad Albattikhi

Οι μουσουλμάνοι αυτοί αφού παρέσυραν την κοπέλα, την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά και μετά την σκότωσαν. Στην συνέχεια μετέφεραν το πτώμα για να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματος , σε ένα κεμπάπ εστιατόριο και εκεί την κατακομμάτιασαν και την πέρασαν από μηχανές του κιμά, που το πρόσφεραν στην συνέχεια στους πελάτες του εστιατορίου.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών