Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

ΕΡΕΥΝΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ..ΤΟΝ ΤΣΟΡΤΣΙΛ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ...ΦΩΤΟ!

O Aισχύλος είχε πεί κάποτε οτι στον "πόλεμο η πρώτη απλώλεια είναι η αλήθεια"...Και αρκέτα χρόνια αργότερα ο Αδόλφος Χίτλερ είπε "Ο νικητής δεν θα ερωτηθεί ποτέ αν είπε την Αλήθεια". Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος αναμφισφήτητα σήμαδεψε την ιστορία της ανθρωπότητας τα συμβατικά γεγονότα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας. Το παρασκήνιο όμως δεν είναι καθόλου γνωστό, ο σιωνιστικός δάχτυλος που είχε εισχωρήσει πρίν απο την έκβαση του πολέμου στην πολιτική και τον τύπο όλης της ευρώπης φρόντησε, για ακόμα μια φορά στην ιστορία να κατευθήνει τα νήματα της εξουσίας τοποθετόντας...
ηγέτες πιόνια  δικών του συμφερόντων. Το αποτέλεσμα ήταν ένας ακόμα θανατηφόρος πόλεμος στον οποίο σφάκτηκε άμαχος πληθυσμός και εκατομμύρια στρατιώτες.

Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης και άλλα  φοβερά εγκλήματα των συμμάχων δεν θα προβλήθουν ποτέ απο την επίσημη ιστορία που δαιμονοποίει τον Χίτλέρ, αλλα ταυτόχρονα δίνει άφεση αμαρτιών στην άλλη πλευρά...Στήν άλλη πλευρά που ήταν άκρως κατευθηνόμενη απο τους  "διεθνής" εβραίους που παρασκηνιάκα πάντοτε _ στα δωμάτια του Λευκού, στις σκοτείνες γωνίες του Κρεμλήνου και στις παγερές αίθουσες του πολεμικού συμβουλίου του Λονδίνου_έπαιζαν το βρώμικο παιχνίδι τους ενάντια στην ανθρωπότητα....



Οι Εβραίοι πίσω απο τον Ρούσβελτ.... 



Bernard Mannes Baruch      Henry Morgenthau               Felix Frankfurter

Οι Εβραίοι πίσω απο τον Τσώρτσιλ

 


 Εδώ βλέπουμε το ίδιο πρόσωπο που συμβούλευε τον Ρούσβέλτ να συμβουλεύει και τον Τσώρτσιλ..... Δέν είναι άλλος απο τον εβραίο χρηματιστή Bernard Baruch..

Oι Εβραίοι  Πίσω απο τον Στάλιν

  1.                                                                                                                                   
  2.     Maxim Litvinov       
  3.      2  Yemelyan Ysroslavsky
  4.      3 Lazar Kaganovich
  5.      4 Lev Mekhils 














ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

2 σχόλια:

  1. Που το παραξενο;
    Εδώ ο Μάο είχε ΕΒΡΑΙΟΥΣ συμβουλους....

    οποια πέτρα κι αν σηκωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φέλιξ Φρανγκφούρτερ από τους πλέον δραστήριους σιωνιστές των ΗΠΑ τόσον κατά τον μεσοπόλεμο όσον και μεταπολεμικώς. Εγενήθη στην Βιέννη αλλά το 1896, σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών μετενάστευσαν οικογενειακώς στην Ν.Υόρκη. Μετά το πέρας των σπουδών του στην νομική το 1906 άρχισε να αναμειγνύεται στα πολιτικά πράγματα ενώ συγχρόνως διορίζεται αντεισαγγελεύς στην Ν.Υόρκη. Ο ίδιος περιαυτολογών υπενθύμιζε ότι ανήκε στους όλιγους της Ουάσιγκτων, που ήτο παρών από Ρούσβελτ εως Ρούσβελτ, υπονοών ότι υπηρέτησε και με τους δύο εξαδέλφους προέδρους των ΗΠΑ , τον Θεόδωρο και Φραγκλίνο.
    η εφημερίδα The National American γράφει (31/10/1935) σχετικώς « Ο Φέλιξ Φράνγκφουρτερ, ο σημερινός κοσμήτωρ της νομικής σχολής του Χάρβαρντ, ηκολούθησε σε όλη του τη ζωή με πολύ ύποπτο τρόπο τη ριζοσπαστική κίνηση. Είναι ο ίδιος κύριος με την γνωστή κομμουνιστική δράση, τον οποίο ο αποθανών Θεόδωρος Ρούσβελτ δεν θέλησε να τον δεχθεί, όταν πήγε να ζητήσει την βοήθεια του πρώην προέδρου υπέρ του αναρχικού Τομ Μούνευ.(Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ τον παρομοίαζε με τον Τρόσκυ).
    Είναι μέλος της ανατρεπτικής Ενώσεως των Αμερικανικών Πολιτικών Ελευθεριών,κατέχωντας υπεύθυνη θέση στην οργάνωση αυτή. Ο «καθηγητής Κάρολος Μαρξ», όπως κοινώς ονομάζεται ο Φρανγκφούρτερ, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή των δύο κακούργων των μεταλλείων Σάκκο και Βαντσέτι. Ο Φρανγκφούρτερ ελάμβανε πάντοτε ενεργό μέρος σε κάθε κίνηση που μύριζε ριζοσπαστισμό. Κάθε άνδρας που διορίζεται χάριν της επιδράσεως του Φρανγκφουρτερ κλίνει στον εβραϊσμό και κομμουνισμό. Στην κυβέρνηση δε του Φ.Ρούσβελτ απέδειξε τι επίδραση μπορεί να ασκήσει. Τα γραφεία της Διοικήσεως είναι έμφορτα με τους προστατευομένους του, γνωστοί όντες υπό το όνομα « οι νέοι του Φρανγκφουρτερ». Ό ίδιος του ονμάζει «οι ψυχές μου». Μεταξύ των πολλών νεαρών (Εβραίων) του είδους αυτού, των κατεχόντων σημαντικές θέσεις είναι: Ζερόμ Φρανκ, νομικός σύμβουλος Υπουργείου Γεωργίας, Σαρλ Βυζάνσκυ, νομικός σύμβουλος του Υπουργείου Εργασίας, Νάθαν Μάργκολτ,αντιστοίχως στο Υπουργείο Εσωτερικών, Μπένζαμεν Φ. Κοέν Υπουργείο Δημοσίων Έργων, όπως και οι Τομ Κόρκοραν και Τζιμ Λάντις.
    Ο Φρανγκφουρτερ αρνήθηκε υπουργικούς θώκους για να δρα παρασκηνιακώς.
    Ο Φ.Φρανγκφούρτερ διορίσθη μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 1938 από τον Φ.Ρούσβελτ εις αντικάταστασιν του αιφνιδίως θανάντος επίσης Εβραίου Βενιαμίν Καρντόζο.
    Ως γνωστόν σε κάθε ευνομούμενο χριστιανικό κράτος απαγορεύται οι Εβραίοι να έχουν την ιδιότητα του πολίτου πολλώ δε μάλλον να κατέχουν θέση δικαστού και να δικάζουν χριστιανούς, αυτοί οι θεοκτόνοι και εκπρόσωποι του απολύτου κακού επί της Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών