Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Οι αεροσυνοδοί του κόκκινου Βιετνάμ θα φοράνε μόνο... μπικίνι - Να το εφαρμόσει και ο Κουτσούμπας στις εταιρίες του ΚΚΕ!

Παρελθόν πλέον αποτελεί η στολή των αεροσυνοδών στην αεροπορική εταιρεία VietJet Air, του κομμουνιστικού –αλλά με καπιταλιστική οικονομία- Βιετνάμ!

Η Nguyen Thi Phuong Thao, διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας –η οποία τυγχάνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ- αποφάσισε να φοράνε… μπικίνι (κόκκινο φυσικά…) οι γυναίκες αεροσυνοδοί της εταιρείας, «για να κάνουν...
τους ανθρώπους που ταξιδεύουν ευτυχισμένους», αλλά και για διαφημιστικούς λόγους – μιας και ήδη σ’ όλο τον κόσμο μιλάνε γι’ αυτό.

Σας θυμίζουμε, ότι τον προηγούμενο μήνα έγινε στο Βιετνάμ η διεθνής συνάντηση των κομμουνιστικών κομμάτων, με την συμμετοχή του… τιμημένου κουκουέ, άρα ότι κάνει το κόμμα στο Βιετνάμ μπορεί να θεωρείται σωστό από μαρξιστικής-λενινιστικής άποψης.

Άρα, εφόσον υπάρχει προηγούμενο σύμφωνα με τις… αθάνατες αρχές του μαρξισμού-λενινισμού, μπορεί ανέτως και ο σύντροφος Κουτσούμπας να βάλει τις κνίτισσες να δουλεύουν με… μπικίνι στις καπιταλιστικές επιχειρήσεις του… τιμημένου, για να πιάσει πελατάκια όλα τα… λιγούρια!

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ! Κάντε ότι θέλετε, αλλά όχι αυτό το μαρτύριο να βλέπω άπλυτες και αχτένιστες κνίτισσες με ταγάρι και μπικίνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών