Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφόνησε 239 Παλαιστίνιους από τον Οκτώβριο του 2015

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ συνεχίζει την τακτική εξόντωσης των Παλαιστινίων, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων (δήθεν) δικαιωμάτων σιωπούν χαρακτηριστικά ως προς τα όσα πράττει αυτό το κράτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα από παλαιστινιακό ειδησεογραφικό δίκτυο, οι δολοφονημένοι από τον Ισραηλινό στρατό Παλαιστίνιοι...
από τον Οκτώβριο του 2015, όταν και ξεκίνησε η εξέγερση των Παλαιστινίων (ιδίως της νεολαίας) στην Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ , μέχρι σήμερα, έχουν φτάσει τους 239!

Η μέση ηλικία των νεκρών είναι τα 23 χρόνια, με το ένα τέταρτο του συνόλου να είναι ανήλικοι κάτω των 18 ετών. Στους νεκρούς συμπεριλαμβάνεται και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών, το οποίο πέθανε από υπερβολική εισπνοή δακρυγόνων κατά την διάρκεια συγκρούσεων στην Δυτική Όχθη.
Από τους δολοφονημένους ανήλικους, οι 11 είναι κάτω των 14 ετών και άλλοι 49 κυμαίνονται ηλικιακά από 15 έως 17 ετών. Βεβαίως, κανείς δεν διαβάζει τίποτα για όλα αυτά στα καθεστωτικά ΜΜΕ της υφηλίου (ανάμεσα σ΄αυτά και της Ελλάδας). Ούτε, φυσικά, κανένας Μούιζνιεκς δεν διαμαρτύρεται για τις δολοφονίες αμάχων Παλαιστινίων (κυρίως ανήλικων), γιατί η «ευαισθησία» του εξαντλείται μόνο στην Ευρώπη (με έμφαση στην Χώρα μας) και το πώς αυτή θα γεμίσει από λαθρομετανάστες.

Όταν, λοιπόν, σ΄ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως της δολοφονίας από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ 239 Παλαιστινίων σε ένα χρονικό διάστημα μόλις ενός περίπου έτους, οι διάφοροι ψευτοανθρωπιστές τηρούν σιγή ιχθύος, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της υποκρισίας και της επιλεκτικής «ευαισθησίας» που διέπει τους (καλοπληρωμένους) ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών