Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Η ψοφοδεξιά ΝουΔούλα δεν τολμάει να πει ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν κομμουνιστής δικτάτορας!

Είθισται, ο πρωθυπουργός μιας χώρας να πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό –δαπάναις των φορολογουμένων της χώρας του- προκειμένου να εξυπηρετήσει τα εθνικά της συμφέροντα, όπως τουλάχιστον τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος…

Στην περίπτωση του τριήμερου ταξιδιού του mister Tsipra στη χώρα των ονείρων του, για να αποχαιρετίσει τον κομαντάντε του, δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό ίχνος εξυπηρέτησης των ελληνικών συμφερόντων. Αλλά προσωπικών (κομμουνιστής γαρ…) και πολιτικών (για να κολλήσει αριστερά… ένσημα).

Η νουδούλα, με κάθε ευκαιρία, τον κατηγορεί για τούτο, για κείνο, για τ’ άλλο, για όλα τέλος πάντων, πολλές φορές υπερβάλλοντας από αντιπολιτευτικό ζήλο. Στην περίπτωση του ταξιδιού στην Κούβα...
την πρώτη ημέρα υπήρξε από την πλευρά της νουδούλας μια αμήχανη σιωπή. Εν τέλει, οι αντιπολιτευτικές της ανάγκες την υποχρέωσαν να εκδώσει μια ανακοίνωση, στην οποία τον κατηγορεί ότι «δραπετεύει από τις ευθύνες του», καθώς τώρα που «πρέπει» να κλείσει η αξιολόγηση δεν είναι παρών στην όλη διαδικασία.

Κουβέντα ότι αποχαιρετά έναν στυγνό δικτάτορα, έναν δολοφόνο του λαού του!  Κουβέντα ότι χρησιμοποιεί το υστέρημα του ελληνικού λαού, για να μεταβεί (με την κουστωδία του…) στην άλλη άκρη της γης, χωρίς να εξυπηρετεί στο παραμικρό τα εθνικά συμφέροντα! Γιατί άραγε; Διότι, η ψοφοδεξιά νουδούλα τρέμει στην ιδέα ότι θα την κατηγορήσουν τα κομμούνια για… αντικομμουνισμό. Μια ζωή ίδια ήταν, τώρα θ’ αλλάξει;

1 σχόλιο:

  1. To κομμουνιστικό κόμμα Κούβας ιδρύθηκε το 1925 από τέσσερις Εβραίους, τους Grimberg,Gurbich, Vassermann & Gobart.
    Πρωτοστάσησε ο τελευταίος, αφιχθείς από Πολωνία, όπου ήταν μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας Πολωνίας ως απεσταλμένος της Κόμιντερν. Στην Πολωνία ονομάζετο Αβραάμ Γκρόμπαρτ ή και Σίμγιοβιτς. Στην Κούβα Φάμπιο Γκρόμπαρτ ή Αντόνιο Μπλάνκο !
    Υπάρχουν φήμες ότι αυτός προσηλύτησε το 1948 τον εικοσιδιάχρονο τότε φοιτητή της Νομικής Κάστρο σε πράκτορα της Κόμιντερν.
    Το 1948 το κομμουνιστικό κόμμα Κούβας ετέθη εκτός νόμου και ο Γκόμπαρτ άρχισε να περιπλανάται στην Ευρώπη. Το 1959 τον συνάντησαν ο Τσε Γκεβάρα και ο Ραούλ Κάστρο στην Πράγα και τον έπεισαν να εγκατασταθεί στην Κούβα όπου απέθανε το 1993 σε ηλικια 88 ετών.
    Κατά την δεκαετία του ΄60 εθεωρείτο ο ιδεολογικός διαμορφωτής της «καστρικής επανάστασης»
    Στην πρώτη κυβέρνηση του Κάστρο συμμετέσχε ως υπουργός βιομηχανίας ο Εβραίος Ενρίκε Ολτούσκι, ένας από τους 20000 περίπου Ισραηλίτες, που είχαν εγκατασταθεί στην Κούβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών