Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Ένα σατανικό κόλπο βρήκαν οι… υπερ-σούπερ-ντούπερ «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να πετάξουν από πάνω τους τις ευθύνες για τις δύσκολες ώρες που περνάνε τα «προσφυγάκια» εξ’ αιτίας τους (μέσα στις λάσπες και τα χιόνια, ενώ τους υπόσχονταν ξενοδοχεία και μεγαλεία, για να τους προσελκύσουν…).
 
Στην Χίο, λοιπόν, εκτός απ’ αυτούς που μένουν στο hot spot, υπάρχουν και καμμιά διακοσαριά που δεν δέχτηκαν να μπουν στο hot spot και μένουν –με τη θέλησή τους!- σε εκδρομικές καλοκαιρινές σκηνές, στην παραλία, έξω από τον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Προφανώς, κάποιοι επιτήδειοι τους έβαλαν την ιδέα ότι θα είναι οι πρώτοι που θα… φύγουν από το νησί, μόλις θ’ ανοίξουν τα… σύνορα.

Αλλά, τις τελευταίες ημέρες τραβάνε των παθών τους τον τάραχο, με τους ισχυρούς βοριάδες, τις βροχές και τα θαλάσσια κύματα!

Τι σκέφτηκαν τα καθάρματα, οι «αλληλέγγυοι»; Να υποχρεώσουν την...
τοπική Εκκλησία να τους βάλει μέσα στους Ιερούς Ναούς, τάχα ως λύση ανάγκης! Και τώρα που η Εκκλησία αρνήθηκε, βγαίνουν και την κατηγορούν, για… ασπλαχνία!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε, καθάρματα! Υπάρχουν διακόσιοι νοματαίοι που χρειάζονται επειγόντως στέγη. Ιδού η λύση: στις τελευταίες εκλογές, 7.863 Χιώτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Αν αφαιρέσουμε αυτούς που –ας δεχτούμε ότι- παρασύρθηκαν από το… ρεύμα, μένουν περίπου 1.500 συνειδητοποιημένοι κομμουνιστές –άρα και «αλληλέγγυοι», της εποχής του 4%. Σ’ αυτούς προσθέτουμε τους ομοίως συνειδητοποιημένους «αλληλέγγυους» που ψήφισαν ΚΚΕ (1.418), τους Λαφαζανίστας (757), τους ψεκασμένους (876), τους αριστεριστές της ΑΝΤΑΡCIA (218), 42 «μουλουδάκια» (ΚΚΕ μ-λ) και κάτι άλλα αριστερά περιτρίμματα, έχουμε συνολικά περί τους 5.000 «αλληλέγγυους». Τι βάρος πέφτει στον καθέναν απ’ αυτούς; Να φιλοξενεί ο κάθε «αλληλέγγυος» στο σπίτι του ένα (1) «προσφυγάκι» κάθε 25 μέρες!!!

Αλλά, ούτε αυτό δεν κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών