Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

Το ΚΚΕ να αφήσει τα παραμύθια: Αν θέλει να προστατεύσει τα «προσφυγάκια» από τον χειμώνα, να τα πάρει στο «Σπίτι του λαού»

Ερώτηση «για τα σοβαρά και άμεσα προβλήματα διαβίωσης των προσφύγων, στις συνθήκες του χειμώνα, στους καταυλισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας και σε άλλες ακατάλληλες δομές της χώρας», κατέθεσαν στη βουλή προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής  (Λαθρομετανάστευσης) βουλευτές του… τιμημένου κουκουέ. Και ζητούν τα εξής:
 
«Να δρομολογηθεί άμεσα η μεταφορά των προσφύγων σε αξιοπρεπείς, στεγασμένους, θερμαινόμενους και προφυλαγμένους από τα καιρικά φαινόμενα χώρους, σε ξενοδοχεία...
και άλλα κατάλληλα καταλύματα, ειδικά για οικογένειες με παιδιά, ώστε κανένας πρόσφυγας να μη μένει σε σκηνές.

Να δοθούν άμεσα χειμωνιάτικα ρούχα, παπούτσια και ειδικά κλινοσκεπάσματα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. 

Να εξασφαλισθούν ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής, επαρκούς σίτισης και δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης, σε όλους τους χώρους που σήμερα στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες»

Παρατήρηση 1η: στους δρόμους, στις πλατείες και στα πάρκα της χώρας, αλλά και μέσα σε παλιά αυτοκίνητα, ζουν πολλοί Έλληνες άστεγοι (ξεσπιτωμένοι, λόγω Μνημονίων…). Γι’ αυτούς δεν ενδιαφέρεται καθόλου το… τιμημένο και δεν ζητάει καμία κρατική μέριμνα! Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου!

Παρατήρηση 2η: αν καίγονται τόσο πολύ τα κομμούνια για το που θα βγάλουν τον χειμώνα τα «προσφυγάκια», ας αφήσουν τα μεγάλα λόγια κι ας δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους: να τα πάρουν στο «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό και στα υπόλοιπα (χιλιάδες…) ακίνητα που έχει σ’ ολόκληρη τη χώρα το «κόμμα του λαού», το οποίο είναι δεύτερο στην κατάταξη ιδιοκτητών ακινήτων στην Ελλάδα, μετά την Εκκλησία! Αλλιώς, συντρόφια βγάλτε το σκασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών