Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Big Boss Μπόμπολας: Η απειλή της Χρυσής Αυγής ξανάρχεται

Γράφει ο Αντίοχος

Πανικός και τρόμος έχει πέσει στους κόκκινους ολιγάρχες της χώρας, από την σημαντική αύξηση της απήχησης και των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής – την οποία πληροφορούνται από «πρώτο χέρι», από τις κρυφές δημοσκοπήσεις!

Έτσι, ο άρχοντας των διοδίων σύντροφος Μπόμπολας -ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος- διαπιστώνει ότι «Η απειλή ξανάρχεται», στο κύριο άρθρο του -ζητωμνημονιακού- «Έθνους». Μάλιστα, στο άκρως κινδυνολογικό άρθρο, ομολογείται η αυξημένη...
δυναμική της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Εκμεταλλευόμενοι το υπαρκτό πρόβλημα του Προσφυγικού, οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να λειτουργήσουν όπως οι οπαδοί του Χίτλερ στον Μεσοπόλεμο, καλλιεργώντας το μίσος και απλώνοντάς το στην ελληνική κοινωνία.

Σε μια Ελλάδα που υποφέρει την τελευταία εξαετία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, είναι προφανές ότι οι χρυσαυγίτες προσδοκούν πως θα βρουν ευήκοα ώτα – και τα βρίσκουν: όχι μόνο στο Πέραμα αλλά και σε πολλές πόλεις μειοψηφίες ξεσηκώνονται για να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα…».

Έλληνες, τρομάξτε ακόμα περισσότερο τον ολιγάρχη σύντροφο Μπόμπολα και τους υπολοίπους του συναφιού του! Πλαισιώστε τις τάξεις της Νίκης, αλλά και της Νέμεσης του Ελληνισμού! Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών