Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Εβραϊκό Τρομοκράτος: Λαϊκός ήρωας ο Ισραηλινός στρατιώτης που δολοφόνησε τραυματισμένο και αναίσθητο Παλαιστίνιο!

Συνεχίζοντας η ισραηλινή κυβέρνηση την χρόνια άσκηση της ρατσιστικής πολιτικής σε βάρος των Παλαιστινίων, την οποία φυσικά κάποιοι εγχώριοι διακεκριμένοι «αντιρατσιστές» και «ερευνητές» ουδέποτε κατήγγειλαν, ετοιμάζει ένα νέο νόμο προς ψήφιση από το κοινοβούλιο, όπου θα δίνει το ελεύθερο στους Ισραηλινούς στρατιώτες να σκοτώνουν χωρίς να φοβούνται ότι θα διωχθούν ποινικά. Εισηγητής του νέου νόμου είναι ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Ελί Μπεν Νταχάν.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό, ο ισραηλινός στρατός θα έχει πλήρη ασυλία για τις πράξεις του, όχι μόνο κατά την διάρκεια μιας επιχείρησης...
όπως ισχύει μέχρι τώρα, αλλά και πριν και μετά την ολοκλήρωσή της. Η δήλωση του Νταχάν ότι «ο νέος νόμος στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα στους στρατιώτες μας: μας προστατεύετε και σας προστατεύουμε» περιγράφει πλήρως την ουσία του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας και αμφισβήτησης.

Αφορμή για τον νέο αυτό νόμο αποτελεί η καταδίκη του λοχία του Ισραηλινού στρατού Ερόλ Αζάρια για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Παλαιστινίου στην Χεβρώνα τον Μάρτιο του 2016. Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι το θύμα είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν στρατιώτη, λίγα λεπτά πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεση του από τον Αζάρια. Ο στρατιώτης, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά το θύμα που κειτόταν αναίσθητο στην άσφαλτο.

Λίγο αργότερα, ο Αζάρια, ο οποίος δεν ήταν παρών (!) στο αρχικό περιστατικό, καταφτάνει στο σημείο και σηκώνοντας το αυτόματο τουφέκι του πυροβολεί από κοντινή απόσταση στο κεφάλι τον τραυματισμένο και αναίσθητο Παλαιστίνιο, αποτελειώνοντάς τον, χωρίς ο τελευταίος να αποτελεί πλέον απειλή για την σωματική ακεραιότητα των στρατιωτών ή των πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο. Όλο το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από παλαιστίνιο κάτοικο, του οποίου το διαμέρισμα είχε οπτική επαφή με το σημείο της δολοφονίας. Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί ο στρατιωτικός εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη στον δολοφόνο, κάτι το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Ισραήλ!

Η «κοινή γνώμη» στο Ισραήλ θεωρεί τον Αζάρια «παιδί όλων μας» και υποστηρίζει πως «οι τρομοκράτες δεν είναι θύματα», αλλά ο δολοφόνος τελικά καταδικάστηκε. Τα χειρότερα, όμως, εκτυλίχθηκαν έξω από το στρατοδικείο, όπου υποστηρικτές του Αζάρια μαζί με χούλιγκαν από το –διαβόητο για το ρατσιστικό μένος του κατά των Αράβων – κλαμπ οπαδών «Λα Φαμίλια» της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

Επανερχόμενοι στο νομοσχέδιο, ο στόχος του είναι να αποτρέψει τέτοιου είδους «άβολες» εξελίξεις στο εγγύς μέλλον, δίνοντας το ελεύθερο στον στρατό του σιωνιστικού Ισραήλ να δολοφονεί άνετα και χωρίς τον φόβο της τιμωρίας τους Παλαιστινίους. Την στήριξή του στον δολοφόνο Αζάρια έχει ζητήσει μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου της χώρας, ενώ στις φωνές ακροδεξιών υπουργών της κυβέρνησης, που ζήτησαν επιτακτικά από τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρέουβιν Ρίβλιν να απονείμει χάρη στον λοχία, προστέθηκε τελικά κι αυτή του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Άλλη μία είδηση που δείχνει το περιεχόμενο της «μόνης δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή»...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών