Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Καμμένου φωτογραφίζεται με τον Κίσσινγκερ, συμμετέχει σε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και υβρίζει την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από το πεθαμένο -κι άταφο!- απόκομμα των ψεκασμένων, ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής («σκληρή απάντηση στα χρυσαύγουλα» την χαρακτήρισαν οι ψεκασμένοι –αλλά και… διορισμένοι!- τσαρλατάνοι του διαδικτύου) για τα γεγονότα σε σχολείο του Περάματος, εξέδωσε και ο Γιάννης Μοίρας, μέχρι προ ημερών Γενικός Γραμματέας του ψευτοπατριωτικού αποκόμματος και μέλος του...
Εθνικού Συμβουλίου του – όπως αυτοσυστήνεται.

ceb4ceafcebaceb7-cf87ceb1

Η ανακοίνωση συνοδευόταν από φωτογραφία του λεγάμενου, σε «αντιφασιστική» συγκέντρωση αριστεριστών επιστράτων του Σόρος. Ιδού το παραλήρημα του ψεκασμένου:

«Οι αβελτηρίες και οι καθυστερήσεις στη δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής έχουν επιτρέψει στον «με το σύνθημα, βγαίνουμε και σφάζουμε» Γιάννη Λαγό να τριγυρνάει και να τρομοκρατεί κόσμο ακόμη και σήμερα μέσα στις γειτονιές όπου οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και παραλίγο να κάνουν το ίδιο με τους αφισσοκολλητές του ΠΑΜΕ και τους ψαράδες από την Αίγυπτο.
Αυτή τη φορά ο υπόδικος βουλευτής και οι τραμπούκοι του δοκίμασαν να επιβάλλουν με τη βία να μην πηγαίνουν προσφυγόπουλα από τη Συρία να μάθουν γράμματα σε σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος, μία περιοχή στην οποία δεκαετίες πριν έστηναν σκηνές και παραπήγματα δικοί μας πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Πάλι καλά που κρατείται κατ’ οίκον ο Ρουπακιάς, γιατί θα έδινε και
αυτός το παρών μαζί με το μαχαίρι του.

Λαός και Κοινωνία βρισκόμαστε σε διαρκή δημοκρατική αγωνιστική επαγρύπνηση, κινητοποίηση και δράση προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος μας από τον εφιάλτη των νεοναζί και είναι τώρα η ώρα, κράτος, Πολιτεία και κόμματα να ανοίξουν παραπάνω το βηματισμό τους στην κατεύθυνση αυτή».

Τι μέρος του λόγου είναι ο ψεκασμένος αριστεριστής Μοίρας; Καθόλου τυχαίο πρόσωπο! Σκεφτείτε ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ σύγχρονος Έλληνας πολιτικός που παρουσιάζει στο βιογραφικό του συνάντηση με τον σιωνιστή ΧΑΣΑΠΗ της Κύπρου, Χένρι Κίσσινγκερ!

Τιμή μας και καμάρι μας να έχουμε απέναντί μας τοιούτους «υπερπατριώτες»!

1 σχόλιο:

  1. Ο Γιάννης Μοίρας παρίσταται δίπλα στον απεχθή Κίσινγκερ ως αναπληρωτής γραμματέας εξωτερικών σχέσεων και Ε.Ε της ΝΔ.
    Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις στο εβραιοκρατούμενο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και κατόπιν δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο όπου έγινε μέλος σε «αντιναζιστική ένωση», απ΄αυτές που ιδρύουν και χρηματοδοτούν οι Εβραιοι.
    Δηλώνει ως επάγγελμα επικοινωνιολόγος. Στην ΝΔ δεν κατάφερε να αναδειχθεί υποψήφιος βουλευτής και έτσι κατέλειξε στο νεοδημοκρατικό απόκομμα του Καμμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών