Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Ερμητικά κλειστά τα θαλάσσια σύνορά μας: Συλλαμβάνεται άμεσα όποιος λαθρομετανάστης θέλει να ΦΥΓΕΙ από την Ελλάδα!

Πολλές φορές είναι αυτές που έχει ειπωθεί το ψέμμα ότι τα θαλάσσια σύνορά μας δεν γίνεται να φυλαχτούν ή ότι δεν γίνεται να απωθηθούν οι ορδές των λαθρομεταναστών, στην προσπάθεια ορισμένων να πείσουν τους Έλληνες να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που μας έρχονται από τουρκία. Μάλιστα υπήρξε και σχετική δήλωση του πρωθυπουργού στην οποία δεν αναγνώριζε θαλάσσια σύνορα.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ένας Σύριος και ένας Αιγύπτιος, ηλικίας 32 και 28 ετών αντιστοίχως, εντοπίστηκαν...
ανοικτά της Αγίας Ερμιόνης, στη Χίο, μέσα σε βάρκα που είχαν κλέψει από την περιοχή και είχαν βάλει πλώρη για να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 9 Φεβρουαρίου 2017, όταν το πλήρωμα του ρουμανικού σκάφους της Frontex, που περιπολούσε στην περιοχή, εντόπισε την βάρκα με τους δύο μετανάστες και τους γύρισε στο λιμάνι της Χίου.

Και οι δύο συνελήφθησαν για την κλοπή της βάρκας και θα προσαχθούν από το λιμεναρχείο Χίου στην εισαγγελία, η οποία και θα αποφασίσει αν θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη.
Βεβαίως, η FRONTEX ακολουθώντας τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σε συμφωνία με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, φρόντισαν ώστε να συλληφθούν κατά την ώρα της... εξόδου. Αυτό, όμως, αποδεικνύει ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί κατά την ώρα της εισόδου, διαφυλάττοντας την χώρα μας και από τους ισλαμιστές και από τις απειλές της τουρκίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών