Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Φέρνουν ΜΚΟ και οργανώσεις κομμάτων στα σχολεία για να διαφημίσουν την ομοφυλοφιλία και τους τρανσέξουαλ στα παιδιά μας!

Σε μία απίστευτη καταγγελία ενδεικτική της κατάντιας, στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας, προέβη η ΟΛΜΕ σχετικά με τη «θεματική εβδομάδα τρανσοφοβίας» και τα όσα εκτυλίσσονται στα σχολεία της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ΜΚΟ και κομματικές οργανώσεις, προφανώς της αριστεράς (αν και τίποτα δεν αποκλείεται μετά την υπερψήφιση του "συμφώνου" από τη Νέα Δημοκρατία), έχουν σπεύσει...
και έχουν αιτηθεί να αναλάβουν αυτές την ενημέρωση των ελληνόπαιδων, επικαλούμενες «εμπειρία σε τέτοια θέματα».

Δεν απέχει και πολύ ο καιρός που ΜΚΟ και κομματικές οργανώσεις θα συρρέουν στα σχολεία αιτούμενες να αναλάβουν να διδάξουν τον... «συνωστισμό στις αποβάθρες», το μίσος προς κάθε τι Ελληνικό, πάντα κατόπιν εντολής των ανθελλήνων που λυμαίνονται το υπουργείο παιδείας.

Η ΟΛΜΕ από την πλευρά της ως συνδικαλιστικό όργανο έσπευσε να ζητήσει «κάλυψη» για όσους καθηγητές δεν θελήσουν να εφαρμόσουν το εν λόγω πρόγραμμα, αν και ως ένωση ανθρώπων που έχει αναλάβει να φυλάει τα παιδιά, που τους εμπιστεύονται οι Έλληνες, θα έπρεπε να έχει κάνει δυναμικές διαδηλώσεις ενάντια σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση εναντίον των Ελλήνων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών