Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

Α ρε «αλληλέγγυα» κομμούνια, για σας είν' η ζωή! Κι άλλα φράγκα από την Ευρώπη για φάγωμα!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την αποδεδειγμένη κακοδιαχείριση των χρημάτων που δόθηκαν στο συριζοψεκασμένο λεχριταριό των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» για τα «προσφυγάκια» (που μόνο στα «προσφυγάκια» δεν φτάνουν…), η Κομισιόν ανακοίνωσε την αποστολή κι άλλων χρημάτων. Αυτή τη φορά πρόκειται για...
3,9 εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα «για τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής των προσφύγων στα ελληνικά νησιά», από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής, μετά από αυτήν την επιπλέον έκτακτη χρηματοδότηση, το συνολικό ποσό της βοήθειας έκτακτης ανάγκης από τα Ταμεία Εσωτερικών Υποθέσεων που έχει διατεθεί στην Ελλάδα από το 2015 ανέρχεται σε περισσότερα από 356 εκατ., ενώ σε αυτά δε συμπεριλαμβάνονται τα 509 εκατ. που έχει λαμβάνειν η Ελλάδα στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων για την περίοδο 2014-2020. 

Συνολικά, η Επιτροπή έχει διαθέσει πάνω από 1 δισ. σε βοήθεια προς την Ελλάδα από το 2015 για το μεταναστευτικό και τη διαχείριση των συνόρων. Τα περισσότερα εξ’ αυτών, τα έχουν φάει οι επιτήδειοι «αλληλέγγυοι», εις υγείαν των «κορόιδων»! 

(ΥΓ): Γιατί άραγε η Κομισιόν στέλνει κι άλλα φράγκα, ενώ αποδεδειγμένα φαγώθηκαν τα προηγούμενα; Τόσο… κουτόφραγκοι είναι; Ασφαλώς και όχι! Εις γνώσιν για την κατάληξή τους, στέλνουν τα φράγκα οι Ευρωπαίοι, για να τα φάνε τα «αλληλέγγυα» κοράκια! Έτσι, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι έχουν τους «αλληλέγγυους» στο χέρι και τους εκβιάζουν για το μεγάλο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας! Αμ, πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών