Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Ομολογία Ευάγγελου Μεϊμαράκη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια πολιτική με εμάς!

Χέρι - χέρι στις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Μια σημερινή αποκαλυπτική δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ήταν αρκετή για να καταρρεύσει όλο το επικοινωνιακό οικοδόμημα της ψευτοδεξιάς.
Εσωκομματική πυρκαγιά προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ, καθώς ο Μεϊμαράκης επισήμανε: «Όταν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ η κυβέρνηση είχε μείνει με 145 βουλευτές (αναφερόμενος στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αύγουστο του 2015 να υπερψηφίσει το τρίτο μνημόνιο). Η κυβέρνηση τότε δεν είχε πλειοψηφία και πήραμε ομόφωνη απόφαση να υπερψηφίσουμε. Τότε εισηγητής ήταν ο κ. Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η στάση μας εκείνη δικαιώθηκε, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ...
ακολουθεί την πολιτική που ακολουθήσαμε και εμείς. Σήμερα το να λες ότι θα καταψηφίσεις την νέα συμφωνία είναι τσάμπα μαγκιά από την στιγμή που η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και δεν διακυβεύεται η παραμονή μας στο ευρώ».

Το... ξεβράκωμα της ψευτοδεξιάς και της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, καθώς ομολογήθηκε από επίσημα χείλη ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ακολουθούν την ίδια μνημονιακή πολιτική, προκάλεσε πανικό στην Πειραιώς, η οποία έσπευσε να σχολιάσει ότι οι δηλώσεις του Μεϊμαράκη... παρερμηνεύτηκαν, καθώς δεν αποτελούσαν βολές κατά του Μητσοτάκη, αλλά επρόκειτο για έναν σχολιασμό που αφορούσε κάποιες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

Όσο για την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ τι να πει; Οι αλήθειες να λέγονται!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών