Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Αντιχριστιανική ημερίδα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με την συμμετοχή της Ένωσης Αθέων!

Σε μια ξεκάθαρη πρόκληση εναντίον της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας προχωρά η διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του ιστορικού ιδρύματος στην γραφική περιθωριακή και παρακμιακή ομαδούλα της Ένωσης Αθέων προκειμένου να διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου ημερίδα για τις σχέσεις κράτους - Εκκλησίας. Διοργανωτής της ημερίδας είναι το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου σε συνεργασία με την Ένωση Αθέων και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Η διοίκηση του ιστορικού ιδρύματος, που χρηματοδοτείται από το υστέρημα των φορολογουμένων, προκαλεί με τη απόφασή της να φιλοξενήσει την ημερίδα. Και τούτο διότι επιχειρεί να καταστήσει την Ένωση Αθέων...
θεσμικό συνομιλητή των οργάνων της Πολιτείας, χωρίς αυτός να είναι ο ρόλος της. Μέχρι σήμερα μόνο ο (απίθανος) δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με προφανή σκοπό να ενισχύσει την εκλογική πελατεία του, είχε δώσει βήμα στους ακραίους αρνητές του χριστιανισμού, παραχωρώντας τους δημοτική αίθουσα για την διοργάνωση της γιορτής τους.

Η Ένωση Αθέων είναι μια ολιγομελής οργάνωση, η οποία όμως από την στιγμή που κινείται εντός της «πολιτικής ορθότητας» έχει όλες τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές, ανάμεσα σ’ αυτές και του Πάντειου Πανεπιστημίου. Μόνιμη ενασχόλησή της οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και των μητροπολιτών, ζητώντας την πλήρη κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και απαιτώντας να σταματήσει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα! Εντύπωση, δε, προκαλεί η επιμονή της να στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά του χριστιανισμού, διότι δεν έχει εκδώσει ποτέ μια ανακοίνωση καταδίκης του ισλαμικού φονταμενταλισμού.

Παρά την ανύπαρκτη αποδοχή της από την κοινωνία, η Ένωση Αθέων προκαλεί συνεχώς. Πέρυσι, με προβοκατόρικη διάθεση είχε διοργανώσει πάρτι κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή (!) με την ονομασία «Φανερός Δείπνος», καλώντας σε «τσιμπούσι» την ώρα του Επιταφίου, θέλοντας να λοιδορήσει το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών. Φυσικά, η πρόκληση αυτή δεν είχε απασχολήσει κανέναν εισαγγελέα κατά του ρατσισμού, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο χλευασμός, η διακωμώδηση και η διαπόμπευση της Ορθόδοξης Πίστης του Ελληνικού Λαού μπορούν να διεξάγονται ανενόχλητες και ατιμώρητες. Μπορεί όμως να φανταστεί ο οποιοσδήποτε τι θα γινόταν αν επιχειρούνταν από κάποιους (και όχι φυσικά από την Ένωση Αθέων, η οποία στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται Ένωση Αντιχρίστων) να γελοιοποιηθεί το ραμαζάνι ή κάποια άλλη ιερή γιορτή των μουσουλμάνων.

Στην εκδήλωση του Παντείου θα μιλήσουν πανεπιστημιακοί, μεταξύ αυτών και ο διαβόητος Μιχάλης Σταθόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της Εκκλησίας και «σημαιοφόρος» της σύγκρουσης για το θέμα των ταυτοτήτων της κυβέρνησης Σημίτη με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το 2000.

Η ημερίδα της Ένωσης Αθέων για τις σχέσεις κράτους - Εκκλησίας θα είναι φανερά μονόπλευρη, αφού δεν έχει προσκληθεί κανένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας δείχνοντας έτσι ότι οι «προοδευτικοί» αντιεθνικιστές αντιλαμβάνονται τον διάλογο έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις «δημοκρατικές» συζητήσεις που κάνουν όταν διοργανώνουν «ημερίδες» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο… διάλογος είναι στην πραγματικότητα ένας μονόλογος της μιας πλευράς, όπου η αντίθετη άποψη (και μάλιστα αυτή του άμεσα ενδιαφερόμενου) δεν υφίσταται στο ελάχιστο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών