Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Δείτε πώς τα σχολικά βιβλία σκοπιανών, αλβανών και τούρκων καλλιεργούν τον επεκτατισμό σε βάρος της Ελλάδος

Την ίδια ώρα που στα σχολικά βιβλία της Ελλάδος επιχειρείται σε συστημική βάση η παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας, ο αφελληνισμός και η δημιουργία ενός κοσμοπολίτικου πνεύματος στους μαθητές στις γειτονικές βαλκανικές χώρες τα πράγματα είναι κατά πολύ διαφορετικά.

Σε ευρείας κλίμακας ανθελληνική προπαγάνδα με μισές και παραποιημένες αλήθειες, μέσω των σχολικών τους βιβλίων επιδίδονται η Τουρκία, η Αλβανία, τα Σκόπια και η Βουλγαρία, αποδεικνύοντας ότι ο ανθελληνισμός στα Βαλκάνια καλλιεργείται σταθερά και μεθοδευμένα από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση των εν λόγω χωρών και διαπερνά και τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές τους βαθμίδες.

Η απόκρυψη ιστορικών γεγονότων, η αμφισβήτηση των διαμορφωμένων συνόρων και των συνθηκών με τις οποίες χαράχθηκαν, η ψευδεπίγραφη καταγραφή μειονοτήτων εντός των ορίων του Ελληνικού κράτους, αλλά και η παρουσίαση...
των «κακών Ελλήνων», που καταπίεσαν ιστορικά τους γειτονικούς λαούς, είναι διάχυτες στα σχολικά βιβλία του μαθήματος της Ιστορίας, αλλά ακόμα και της Γεωγραφίας.

Την ίδια ώρα, δηλαδή, που τα μικρά παιδιά των γειτονικών χωρών ποτίζονται με ασύστολα ψεύδη εναντίον της Ελλάδας και καλλιεργείται σ’ αυτά το μίσος εναντίον της, οι εγχώριοι κυβερνητικοί κύκλοι φροντίζουν τα μέγιστα για την αποδόμηση της Εθνικής Μνήμης. Σε χάρτη σχολικού βιβλίου των Σκοπίων τα όρια του ψευδοκράτους φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη, ενώ σε άλλο σημείο αναγράφεται ότι η Ελλάδα του Μεσοπολέμου φέρεται να ασκεί πολιτική «αφομοίωσης και απεθνικοποίησης του μακεδονικού πληθυσμού» και να επιδιώκει να «εκδιώξει τον μακεδονικό πληθυσμό». Οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν θεωρούνται Ελληνικό φύλο.

Στα αλβανικά σχολικά βιβλία σε κάποιες σελίδες βλέπουμε φωτογραφίες από Ηγουμενίτσα και Πάργα με υπέρτιτλο «Η σύνθεση και η τοποθέτηση των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα». «Να θυμάσαι», λέει το πινακάκι που συνοψίζει το μάθημα, «τα αλβανικά εδάφη στην Ελλάδα αναπτύσσονται από την βορειοδυτική πλευρά, από τον Βορρά με τα σύνορα της ΠΓΔΜ έως τον κόλπο της Άρτας. Όταν η Ελλάδα τα ανέλαβε, ο αλβανικός πληθυσμός υπέστη βίαιη εθνοκάθαρση και αφομοίωση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε ανάμεικτο πληθυσμό». Το επόμενο επίμαχο βιβλίο είναι της Γεωγραφίας της 12ης τάξης με τον τίτλο, με τον τίτλο του και μόνο («Γεωγραφία της Αλβανίας και των εδαφών») να αποτελεί σαφή ανθελληνική πρόκληση.

Στην Τουρκία το βιβλίο του μαθήματος «Κοινωνικές Γνώσεις» της 7ης τάξης εκπλήσσει δυσάρεστα τον Έλληνα αναγνώστη ήδη από τις πρώτες του σελίδες. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο χάρτης που δείχνει την δυτική Θράκη ως περιοχή όπου υπάρχει τουρκική μειονότητα. Το βιβλίο αναφέρεται «στην πολιτική της Ελλάδας που μετά την ανεξαρτησία της ήθελε να δημιουργήσει την Μεγάλη Ελλάδα, εφαρμόζοντας την Μεγάλη Ιδέα». Η Ελλάδα σύμφωνα με το βιβλίο, «αποπειράθηκε να κατακτήσει την Κύπρο, έχει την τάση να μετατρέψει το Αιγαίο σε ελληνική θάλασσα και εφαρμόζει πολιτική στήριξης της τρομοκρατίας που απειλεί την Τουρκία». Ακόμη αναγράφεται ότι ακολουθεί «πολιτική καταπίεσης των Τούρκων της δυτικής Θράκης και εμποδίζει την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.».

Ακόμη και η Βουλγαρία δεν μένει έξω από τον χορό, καθώς «Η τύχη δεν ήταν γενναιόδωρη για την Βουλγαρία και τον λαό της. Έξω από τα σύνορα του νεοϊδρυθέντος κράτους έμειναν ευρείες περιοχές και εκατομμύρια Βούλγαροι, οι αγώνες και οι δυσκολίες των οποίων αποτελούν αδιάσπαστο τμήμα της δικής μας ιστορίας», σημειώνεται στο βιβλίο της Ιστορίας που διδάσκεται στην Ε’ τάξη του δημοτικού.

Την ίδια, λοιπόν, ώρα που ο ανθελληνισμός καλά κρατεί στα σχολικά βιβλία των γειτονικών βαλκανικών χωρών, στην Ελλάδα η ρήση «σφάξε με αγά μου να αγιάσω» αποτελεί το κυρίαρχο δόγμα των ασόβαρων και αστοιχείωτων του «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι κυβερνούν την Χώρα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών