Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: Το πολυπολιτισμικό μοντέλο και η ανοιχτή κοινωνία είναι οι αξίες μας!

Το πόσο επικίνδυνοι πολιτικοί ψεύτες και απατεώνες είναι οι «εθνικόφρονες» και «σκληροί δεξιοί» της ΝΔ φάνηκε (και) από την αντίδρασή τους για την σχετική τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή στο Μάντσεστερ.

Ο «πολύς» Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης με… διάγγελμά του στο YouTube έδειξε πόσο «λίγος» είναι για να αγγίξει, έστω και ελάχιστα, τον τίτλο του εθνικά σκεπτόμενου και δρώντα Έλληνα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αποκαλούμενος ως «Μπουμπούκος» από την σύζυγο του, δήλωσε ότι: «Για πρώτη φορά πιστεύω στα σοβαρά ότι, αν οι κυβερνήσεις μας δεν βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους Ευρωπαίους πολίτες, τότε… με συγχωρείτε, ό,τι και γλυκανάλατα να λέμε, το πολυπολιτισμικό μας μοντέλο,...
η ανοιχτή κοινωνία και όλες οι αξίες οι οποίες πιστεύουμε θα πάνε γρήγορα περίπατο».

Η χρησιμοποίηση της λέξεως «πιστεύουμε» (σε α΄ πληθυντικό, δηλαδή) δείχνει ότι το «πολυπολιτισμικό μας μοντέλο» και η «ανοιχτή κοινωνία» αποτελούν το πρότυπο όχι μόνο της μαρξιστικής αριστεράς και των σοσιαλδημοκρατών, αλλά τόσο του ίδιου όσο και της φιλελεύθερης δεξιάς γενικότερα. Κι αυτά ειπώθηκαν από έναν τύπο, ο οποίος κάποτε κατέβαινε ως υποψήφιος υπερνομάρχης της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα (και σχετική αφίσα) «Όχι στην ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό», έχοντας μάλιστα το απύθμενο θράσος και την ανάλογη αναίδεια να κουνάει το δάχτυλό του και να παραδίδει μαθήματα (ψευτο)πατριωτισμού στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Γεωργιάδης έχει και μια πολύ υψηλή θεσμική εσωκομματική θέση μέσα στη ΝΔ (αυτή του αντιπροέδρου), καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι η αποδοχή του «πολυπολιτισμικού μοντέλου» της «ανοιχτής κοινωνίας» και των άλλων «αξιών» του κοσμοπολιτισμού αποτελούν και επίσημη θέση του εν λόγω κόμματος.

Αυτός είναι ο Γεωργιάδης, αυτή είναι η ΝΔ και όποιος συμπατριώτης μας «φάει το παραμύθι» και τους ψηφίσει είναι άξιος της μοίρας του και ανάξιος του να θεωρηθεί Συνειδητοποιημένος Έλληνας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών