Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

“Δημοκρατική” και η ανακρίτρια Νικολακέα; Ουάου! Έτσι εξηγείται…

Η ανακρίτρια κυρία Μαρία Νικολακέα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ιστορική της απόφαση να μην προφυλακίσει τον σύντροφο Μαντέλη όπως είδαμε εδώ: Ελεύθερος ο Μαντέλης, υπόδουλη η χώρα. Μπράβο στην ανακρίτρια. Μαρία Νικολακέα για μια Ελλάδα νέα!
Εκεί λοιπόν που αναρωτιόμασταν πως βρήκε το ανάστημα αυτή η κυρία να αντισταθεί στον εθνικιστικό όχλο που ήθελε το κεφάλι του κυρίου Μαντέλη ως κλέφτη του κρατικού εθνικιστικού χρήματος, βρήκαμε την απάντηση σε παλαιότερο άρθρο του δημοκρατικού Έθνους (του αντιστασιακού κυρίου Μπόμπολα):
Πρόκειται για... την κ. Μαρία Νικολακέα, πρόεδρο Εφετών, η οποία θεωρείται δημοκρατική…!!!
Έτσι λοιπόν εξηγείται. Η κυρία Νικολακέα είναι “δημοκρατική” ενώ προφανώς άλλοι συνάδελφοι της είναι χουντικοι, βασιλόφρονες, σταλινικοί, Αμιν Ντανταϊστές και λοιπών αντιδημοκρατικών φρονημάτων.
Αυτό λοιπόν είναι το μυστικό. Η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” που λέει και ο ΓΑΠ. Οι αντιστασιακοί αγωνιστές της δημοκρατίας όπως ο Παναγής Βουρλούμης, ο Μιχάλης Σάλας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Θόδωρος και η Πόπη Τσουκάτου, ο τιτάνας αντιστασιακός Τρεπεκλής, ο κολοσσός της αντίστασης Παντελεήμων ¨Βαποράκης¨ Καρακώστας και τόσοι άλλοι.
Δείτε που αλλού είχαμε συναντήσει την αποφασιστικότητα της κυρίας Νικολακέα:
Έγγραφο φωτιά της γερμανικής δικαιοσύνης κατέθεσε, την Τρίτη, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Siemens ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου.
Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι παραμονές των ευρωεκλογών του 2009, ο πρώην επικεφαλής της Siemens ειδοποιήθηκε από έλληνες φίλους του να λάβει τα μέτρα του, γιατί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης προχωρά και ότι σε περίπτωση που έρθει στην Ελλάδα κινδυνεύει με ισόβια.
Στο μεταξύ, εμπλοκή παρουσιάστηκε στη διαβίβαση της ογκώδους δικογραφίας και το θέμα καλείται να επιλύσει το Συμβούλιο Εφετών.
Αυτό γίνεται, διότι η ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα υποστηρίζει πως δεν είναι εκείνη η αρμόδια για την αποστολή του αποτελούμενου από 80 κιβώτια υλικού. Η κα. Νικολακέα ζητά να αποφασίσει σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελεάς κ. Χατζίκος, ο οποίος, όμως, επίσης υποστηρίζει πως δεν είναι αρμόδιος και ζητά τη σύγκλιση του Συμβουλίου Εφετών με σκοπό την έκδοση του σχετικού βουλεύματος.
http://www.ant1online.gr/Politics/Parliament/Pages/20102/0aa7e7a4-4888-4a6b-b4a7-a0eb42bfe176.aspx
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών