Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Χαστούκι

Ήταν ηχηρό το χθεσινοβραδυνό χαστούκι για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση μετά τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το “Mega”. Το εντυπωσιακό στοιχείο...
προήλθε από την ερώτηση ποιος ευθύνεται για την κατάντια της χώρας, το δράμα της οικονομίας και την κακή ψυχολογία της ελληνικής κοινωνίας. Φάνηκε ξεκάθαρα στο δείγμα ότι δεν είναι μόνον η κυβέρνηση Καραμανλή αυτή που ευθύνεται δεν είναι αυτή μόνον που οδήγησε την κατάσταση στο σημερινό τέλμα. Φυσικά και φέρει ευθύνη το έχουμε αναφέρει πολλές φορές από τις γραμμές του «Ελεύθερου Τύπου». Είναι φανερό όμως ότι τώρα πλέον οι Ελληνες πολίτες έχουν απτές αποδείξεις και κατηγορούν ευθέως και την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου για ολιγωρία και λάθος αποφάσεις που συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί η εκρηκτική κατάσταση.
Ένα δεύτερο στοιχείο που διακρίνουν οι Ελληνες ψηφοφόροι είναι η έλλειψη συντονισμού ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης. Ελλειψη συντονισμού που έχει οδηγήσει σε λάθη μοιραία. Το κακό είναι ότι σήμερα στο σημείο που βρισκόμαστε ο ελληνικός λαός δεν βλέπει άμεση έξοδο από την κρίση. Η αλήθεια πονάει, όμως αυτή είναι. Και η κυβέρνηση θα πρέπει να την αποδεθχεί ως έχει. Οι Ελληνες του 2010 είναι απαισιόδοξοι για το μέλλλον τους. Το φως στο τούνελ θα αργήσει πολύ να κάνει την εμφάνισή του σύμφωνα με τις προβλέψεις τους.
Με την μαύρη αυτή πραγματικότητα μπροστά της, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πάει να δημιουργήσει ένα ρεκόρ, καθώς μόλις δέκα μήνες μετά τις εκλογές και τον θρίαμβο που πέτυχε τότε, η ψαλίδα με τη Νέα Δημοκρατία δείχνει σαφώς να κλείνει, ενώ η κυβέρνηση έχει χάσει ήδη πολλούς από τους ψηφοφόρους της.
"Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών